Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Medicinska pedikura Zagreb

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Medicinska pedikura Zagreb
Pedikerski salon Katica nalazi se između Maksimirskog parka i okretišta Borongaj, u blizine dvije tramvajske pruge nasuprot Kažotićevog trga, Zagreb. U ugodnom salonu dočekat će Vas ljubazno i stručno educirano osoblje s vrhunskom kozmetikom, što jamči kvalitetu njihove usluge.
Usluge koje nudi salon su liječenje uraslih noktiju,  parafin kupke, d-tox spa tretmani, kozmetičke korekcije noktiju, rol-nokte, liječenje deformiranih noktiju, geliranje noktiju, lak za muškarce, te osnovna djelatnost obrta Zagreb je medicinska pedikura. Problemi koje jednostavno rješava medicinska pedikura u Salonu Katica Zagreb su zadebljanja kože, kurije oči raspucala koža, natisci i ragade na koži. Profesionalno rješavaju probleme s dijabetičkim stopalom i uraslim noktima.
Za uspjeh u tretmanu naravno je da je potrebna strpljivost i suradnja pacijenata.
Kod rješavanja problema uraslog nokta koriste se tehnike protetike noktiju. Medicinska pedikura Zagreb preporučuje korekciju noktiju kopčama. Kopča 3TO djeluje tako da se namjesti  na nokat i zakači lateralni rub nokta, te se zatim aktivira. Ovim postupkom se rubovi nokta blago uzdignu i rastereti se tkivo pod njima. Potiče se pravilan rast nokta te nokat postupno dobiva pravilan oblik.
Kopče se odaberu nakon pregleda i dijagnoze ovisno o slučaju. 3TO kopča  postavlja se pod jedan ili pod oba ruba nokta . Podofix – kopča se lijepi na ploču nokta.
Namještanja mogu izvoditi samo pedikeri, kozmetičari, dermatolozi i podolozi.
Trajanje terapije, kao i svaka druga medicinska pedikura, ovisi o stanju, brzini rasta, debljini nokta i napredovanju bolesti. Terapija može trajati nekoliko tjedana, ali i više mjeseci. Potrebno je mijenjanje reaktivne kopče u razmaku od četiri do osam tjedana.

Medicinska pedikura Zagreb preporučuje da se hitno javite terapeutu u slučaju:
  • kad se osjeti neočekivana bol
  • kad se kopča olabavi ili padne
Potrebno je redovito kontrolirati kopču, izbjegavati moguće uzroke nastajanja uraslog nokta, te se žica ako zapinje može prelakirati lakom.
U slučaju prisutne hipergranulacije, prst mora uvijek biti suh (prilikom tuširanja mora se zaštiti), da bih medicinska pedikura Zagreb bila potpuno uspješna.

   

Poveznica (LINK) na članak Pedikura i manikura