Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

AFFIDEA - POLIKLINIKA DR. KALAJŽIĆ

Heinzelova ulica 39
Zagreb ...
Više...
Andrije Hebranga 20/2
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
AFFIDEA - POLIKLINIKA DR. KALAJŽIĆ, za radiologiju i neurologiju
Ulica:
Moliških Hrvata 4
Pošta i mjesto:
21000 Split
Županija:
Splitsko-dalmatinska županija (021)
Telefon:
+385 2... - klikni za broj
Telefon:
+385 21 - 453 - 310
+385 21 - 453 - 320
Fax:
+ 385 2... - klikni za broj
Fax:
+ 385 21 463 603
E-mail:
Web:
http://www.affidea.hr
Matični broj:
1533592
OIB:
52021264667
MBS:
60170159
Odgovorna osoba:
dr.med. Ksenija Nikolić, spec.radiolog, odgovorna osoba
Broj zaposlenih:
16
Opis tvrtke:
Affidea je jedan od vodećih investitora i pružatelja usluga u sustavu zdravstvene skrbi u okviru javno-privatnog partnerstva (JPP) u Europi. Pruža usluge napredne radiološke  i laboratorijske dijagnostike te usluga radioterapije u više od 160 medic.centara u 14 europskih zemalja, primajući preko 4.4 milijuna pacijenata godišnje. Kontinuiranim razvojem omogućuje pružanje usluga na do sada nedostupnim područjima. Zapošljavajući neke od ponajboljih specijalista radiologa, postala je lider na području radiološke.dijagnostike.

Osnovne djelatnosti Affidee: Radiološki dijagnostički centri, Centri za liječenje malignih bolesti iAffidea-laboratorijii.

Svi centri posluju strogo prema opće prihvaćenom standardu - ISO 9001.

Affidea u Hrvatskoj omogućuje pružanje usluga od 2008.g, djelujući sa dva samostalna centra, jednim u Zagrebu - Affidea Čavka i drugim u Splitu - Affidea Kalajžić.
Svojim pacijentima tako omogućujemo široki raspon usluga u najvećim gradovima u zemlji, osiguravajući najviše medicinske i svjetske standarde.
Obje poliklinike započele su na sličan način, kao renomirane, neovisne privatne klinike istih djelatnosti, a ulaskom u Affidea grupu zajedno nastavljamo svoj razvoj. Affidea Hrvatska zapošljava i surađuje sa visoko kvalificiranim medicinskim osobljem, kako bi predanost prema osobnoj usluzi i općoj dobrobiti svojih pacijenata zadržali na najvišoj razini. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u znanje svojih timova kao vrhunskih stručnjaka na području radiološke dijagnostike, postali smo nezaobilazna odrednica pacijenata. Stalan naglasak na prevenciji odnosno ranom i preciznom otkrivanju dijagnoza, znatno nam olakšavaju snimanja na vrhunskoj dijagnostičkoj opremi i zato stalno osluškujemo potrebe naših pacijenata, suradnih liječnika kao i sam razvoj najnovije tehnologije.

ČLANSTVA: Hrvatsko.društvo.radiologa

Imamo mogućnosti pružiti Vam slijedeće medicinske i radiološke dijagnostičke usluge u prostorima naše poliklinike:

 
 1.    Magnetna rezonanca (MR)
 2.  
 3.    Kompjutorska tomografija (MSCT)
 4.  
 5.    Ultrazvuk (UZV)
 6.  
 7.    Rendgen (RTG)
 8.  
 9.    Mamografija
 10.  
 11.    OPG - snimanje zubi