Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

RADIO SLUNJ d.o.o.

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
RADIO SLUNJ d.o.o., RADIO SLUNJ društvo s ograničenom odgovornošću za radijsku djelatnost
Ulica:
Ulica braće Radića 7
Pošta i mjesto:
47240 Slunj
Županija:
Karlovačka županija (047)
Telefon:
047 77... - klikni za broj
Telefon:
047 778 050
Mobitel:
091 572... - klikni za broj
Mobitel:
091 572 51 76
Fax:
047 778... - klikni za broj
Fax:
047 778 057
E-mail:
Djelatnosti:
Radio stanice
Matični broj:
1949357
OIB:
04687330744
MBS:
20036141
Osnovana:
2005
Odgovorna osoba:
Tone Butina, direktor
Broj zaposlenih:
4
Opis tvrtke:

Najnovije vijesti iz Slunja, okoline i županije. Oglasi svih vrsta od poduzeća, obrta i privatnih osoba...


Radio Slunj d.o.o.: Vaš izvor lokalnih informacija i zabave


O nama

Radio Slunj d.o.o. je lokalna radijska postaja smještena u pitoresknom gradu Slunj, Hrvatska. Osnovani smo s ciljem pružanja kvalitetnog radijskog programa, informacija i zabave za našu zajednicu i slušatelje diljem regije. Naša strast prema radiju i predanost lokalnoj zajednici čine nas ključnim izvorom vijesti, događanja i glazbe za naše slušatelje.

Naša povijest

Radio Slunj d.o.o. osnovan je s ciljem obogatiti medijsku scenu naše regije. Otkako smo prvi put stupili na radijski eter, posvećeni smo pružanju relevantnih vijesti, kulturnih sadržaja i glazbenih hitova koji osvježavaju dušu. Naša dugogodišnja prisutnost u zajednici dala nam je priliku razviti snažnu vezu sa slušateljima i postati njihovom pouzdanim izvorom informacija.

Naš program

Radio Slunj d.o.o. nudi raznolik program koji zadovoljava potrebe svih generacija. Naša programska shema uključuje vijesti, razgovorne emisije, glazbene želje, kulturne sadržaje i sportske prijenose. Sve ovo čini nas idealnim izborom za slušatelje koji žele biti informirani i zabavljeni.

Lokalna fokusiranost

Jedna od ključnih karakteristika Radio Slunj d.o.o. je naša lokalna fokusiranost. Prioritet nam je pokriti sve relevantne vijesti, događanja i teme koje se odnose na Slunj i okolne regije. Pomažemo promovirati kulturna i sportska zbivanja u zajednici i podržavamo lokalne umjetnike i glazbenike.

Prisutnost na Internetu

Napredak tehnologije omogućio nam je proširiti svoj domet putem interneta. Naši slušatelji mogu nas slušati uživo putem internetskog prijenosa, a također pratiti naše vijesti i događanja putem naše web stranice i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas:
047 778 050

Radio Slunj d.o.o. ostaje predan pružanju izvrsnog radijskog programa i služenju zajednici. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija, sugestije ili suradnju. Zajedno gradimo jaču i informiranu lokalnu zajednicu kroz radio.