Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Auspusi

Ježdovečka 43
Lučko ...
Više...
Barutanski jarak 118 A
Zagreb ...
Više...
Vrtnjakovečka 1
Zagreb ...
Više...
Članci: Auspusi Kočnice
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

AUSPUSI


SAN-ISPUH je autoservis koji uspješno posluje punih 25 godina. Dugogodišnje iskustvo, stručnost djelatnika,  ugradnja kvalitetnih dijelova te dobra organizacija prostora su garancija za dobro obavljenu uslugu u što kraćem vremenu.
U auto servisu nude usluge:
  • popravka i izmjene ispušnih sustava ( auspusi ) – ispušnih lonaca, ispušne grane, katalizatora, sonde, fleksibilnih cijevi, grafitnih prstenova i montažnog pribora
  • nude sportski program, sportski auspusi – lonce, ukrasne nastavke i ispušne grane
  • izmjenu ulja
  • izmjenu filtera
  • servis vozila
  • eko test
Auspusi, koji su ponudi autoservisa, su za sve vrste vozila, za osobna, kombi, teretna vozila te za građevinske strojeve.  U posebnim slučajevima mogu se izraditi auspusi po uzorku.  Auspusi koje ugrađuju su tvorničke izrade i provjerene kvalitete te montažu izvode posebno educirani serviseri kako bi montaža bila pravilna te kako bi se kvaliteta auspuha održala.
Sve usluge i proizvode možete platiti preko žiro-računa ili kreditnim karticama.
Za detaljnije informacije vezane za popravak i izmjenu auspuha pošaljite UPIT preko portala ePIRH ili posjetite autoservis na adresi:
Prigornica 2
CEMENTARA PODSUSED
10 000 Zagreb

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak 8:30 - 18:00
Subota 8:30 – 14:00

Poveznica (LINK) na članak Kočnice