Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Fotokopiranje velikih formata

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
 Trebate  fotokopiranje velikih formata?

Nazovite za brzo, kvalitetno i povoljno fotokopiranje, plotanje i skeniranje na telefon +385 (0)1 6044 312, mobitel +385 (0)98 9007 668 ili posjetite tvrtku Silfide d.o.o. na adresi Zinke Kunc 3c, Zagreb.Tvrtka ­­­je osnovana 1994. godine i od samih početaka svog djelovanja pruža usluge fotokopiranja, skeniranja i plotanja velikih formata.
Specijalizirali su se za umnožavanje tehničkih nacrta. Djelatnici tvrtke su vrhunski stručnjaci u uslugama fotokopiranja, skeniranja i plotanja velikih formata, tako da klijenti odlaze uvijek zadovoljni pruženom uslugom. Uz brzinu i stručnost djelatnika, najmodernija oprema je također garancija kvalitetne usluge.
Fotokopiranje velikih formata i plotanje ispisuju na bijelom i paus papiru.

Usluge:
  • Skeniranje - skeniraju na sve formate papira te skenirani dokument spremaju u formatu prema želji klijenta
  • Plotanje - plotaju tehničke nacrte, karte, plakate u boji ili crno-bijele na željenoj gramaži papira
  • Fotokopiranje - fotokopiraju u bilo kojem formatu
Osim fotokopiranja velikih formata, fotokopiraju, plotaju i skeniraju manje formate, kao što su diplomski radovi te ih uvezuju. Bave se fotokopiranjem i umnožavanjem svih dokumenata i djela koji ne podliježu zabrani reproduciranja, odnosno fotokopiranja.

Za daljnje informacije vezane uz fotokopiranje velikih formata pošaljite UPIT preko portala ePIRH.