Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Zamjena stakla

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Zamjena stakla

Trebate li zamjenu HITNO?

Gdje?


Kvalitetno, brzo i uz GARANCIJU:

Staklarski obrt STAKLO TEŠIJA u vlasništvu gospodina Josipa Tešije osnovan je 1993. godine. Bavljenje ovom djelatnošću je u obiteljskoj tradiciji, tako je vlasnik prva znanja stekao u radnji svojega oca.

Dugogodišnje iskustvo, kvalitetni materijali te ljubazno osoblje su garancija za kvalitetnu uslugu.Usluga zamjene stakla za sve vrste:
  • Ravnog
  • Ornament
  • Izo stakla
  • Ogledala
Od posebnih vrsta stakala, za izradu izloga predlažu lamimirano staklo i kaljeno. Kod razbijanja lamimirano staklo ostaje u jednom komadu te zadržava funkciju zaštite jer je prilijepljeno na foliju. Zamjena stakla kod lamimiranog je potrebna zbog oslabljene zaštite te iz estetskih razloga i nepreglednosti. Kod kaljenog dolazi do potpunog rasipanja stakla u sitne dijelove, bez oštrih rubova tako da sprječava ozljeđivanje, ali je zamjena stakla potrebna u što kraćem roku jer gubi funkciju pregrade odnosno zaštite prostora.

Za više informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Kontakt:
Ulica ljiljana 2
10360 Sesvete
Tel +385 (0)1 2012 743
Mobitel +385 (0)98 206 427
Fax +385 (0)1 2012 744
Poveznica (LINK) na članak Stakla za kuhinje.