Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Lamel parket cijena

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Lamel parket cijena je optimalna kvaliteti.
Nazovite na telefon
 01 6182 127 ili pošaljite fax. 01 6182 129 te se dodatno informirajte o proizvodu i dogovorite narudžbu.

Samo u maloprodaji tvrtke ZDEPOD d.o.o.  možete kupiti lamel parket u količini koju trebate. Ova vrsta parketa nalazi se u stalnoj ponudi tvrtke uz parketne lajsne koje čine njihov osnovni proizvod, te u prodaji  imaju hrastove pragove iz vlastite proizvodnje i ostale vrste parketa. Stručno osoblje tvrtke će Vas savjetovati kod kupnje te možete saznati koja je cijena određenih proizvoda, sve o posebnim akcijama i novostima iz proizvodnog programa.Lamel parket je posebna vrsta parketa koji je bio 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeće najčešće ugrađivani parket. Letvice parketa najčešće su postavljene kao mozaik parket zalijepljen na mrežicama, a može se postaviti kao engleski vez.  Prednosti su cijena i može se postaviti na površine koje nisu idealne.

U ponudi imaju različite vrste lamel parketa cijena na upit:
  1. • Lamel parket od 120 mm
  2. •    -II-       -II-      od 160 mm
  3. • Lakirani lamel parket, paralel
Cijena proizvoda ako se plaća gotovinom je umanjena za popust od 5%. Također sve proizvode možete platiti svim vrstama debitnih i kreditnih kartica, ali cijena proizvoda je onda bez spomenutog popusta.
Osim raznih vrsta parketa, lajsni , hrastovih pragova  tvrtka u ponudi ima ljepila i eko lakove za parkete.
Ako želite naručiti, zatražiti stručni savjet za lamel parket cijena je dostupna na UPIT preko portala ePIRH ili možete direktno kontaktirati maloprodaju i veleprodaju na :
Karla Metikoša 7
10000 ZagrebRadno vrijeme maloprodaje i veleprodaje:
Ponedjeljak – Petak : 8:00-16:00
Subotom: 8:00-13:00


Poveznica na članak Podne lajsne