Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Poklopac za gustirnu (cisternu)

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate poklopac za gustirnu (cisternu)?


Nazovite obrt Žnidaršič za detaljnije informacije o izradi kovanih poklopaca za gustirne (cisterne) na telefon 021/544346, mobitele 098/264864, 091/5122952 i 098/891857 ili pošaljite upite na jedan od e-mail-ova goran@znidarsic.com, vedran@znidarsic.com  ili stanko@znidarsic.com.


Bravarija Žnidaršič je obiteljski obrt koji ima tradiciju dugu skoro jedno stoljeće. Od početaka bave se izradom proizvoda od kovanog željeza i umjetničke bravarije. U njihovim proizvodima zrcali se  jedinstvo umjetnosti i obrta nadopunjeno tehnološkim novitetima,stoga njihovi proizvodi od kovanog željeza su kvalitetni, dugotrajni, ali su i prava umjetnička djela.

Kod njih možete naručiti izradu okova od kovanog željeza ili inox-a, kovanu ogradu, zaštitne rešetke, kovane poklopce za gustirne (cisterne), poklopce za bunare, vrata i vratašca, nadstrešnice, rukohvate, roštilje, britvele/šarke od kovanog željeza za vrata, umjetničku bravariju, bravariju za sakralne objekte, metalne konstrukcije, namještaj od kovanog željeza (krevete, stolove, stolce)...

Posebnu pažnju daju izradi poklopaca za gustirne (cisterne), jer po kvaliteti, izgledu i ergonomiji njihovi proizvodi zadovoljit će najzahtjevnije kupce. Kod izrade se pazi da je poklopac za gustirnu (cisternu) kvalitetan, lijep, ali da je svojom veličinom i težinom prilagođen gustirni/cisterni kako bi upotreba poklopca bila što jednostavnija i iziskivala što manje napora. Za još jednostavniju manipulaciju s poklopcem upotpunjuju ručke koje mogu biti izrađene po standardima ili prilagođene željama kupaca. Kako bi se upotpunio cjelokupni izgled poklopca za bunar (cisterne) mogu se izraditi ukrasi za bunare od kovanog željeza prema uzorku ili ideji klijenta koji će dati umjetničku notu bravariji.

Za potpun doživljaj (izgleda) kovane bravarije – poklopac za gustirnu (cisternu) najbolje je posjetiti bravarski obrt na adresi Spinčićeva 29, Split od ponedjeljka do petka u radno vrijeme od 7.00 do 15.00 sati.


 

Za više informacija možete poslati UPIT preko portala ePIRH.

Adresa:

Spinčićeva 29
Split