Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Knjigovodstveni servis Zagreb

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate knjigovodstveni servis?
Nazovite +385 (0)1 4635 858.

Tvrtka Agencija Mala d.o.o. posluje kao knjigovodstveni servis Zagreb od 2003. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je pružanje knjigovodstvenih usluga sukladno zadanim rokovima,  nadograđivanje znanja djelatnika kako bi usluge bile u skladu s važećim zakonima i međunarodnim standardima, te stalni rad i komunikacija s klijentom kako bi bili logistička podrška poslovnim subjektima.

Tvrtka ima osmero stalno zaposlenih djelatnika s dugogodišnjim iskustvom te preko šezdeset zadovoljnih klijenata.
Knjigovodstveni servis Zagreb tvrtke Agencija Mala d.o.o. obavlja usluge vođenja osnovnih poslovnih knjiga i knjigovodstvenih evidencija (dnevnika i glavne knjige) i pomoćnih knjiga i evidencija. Osim  spomenutih usluga  tvrtka  se bavi izradom svih računovodstvenih i poreznih obračuna, izradom godišnjih poreznih prijava, savjetovanjem poduzetnika i upućivanjem na najbolja rješenja, plansko-analitičkim poslovima, sastavljanjem periodičnih i godišnjih posebnih izvještaja za poduzetnike zbog usmjeravanja poslovanja, izvršavanjem plaćanja, savjetodavnim uslugama, administrativnim, uslugama forenzičnog računovodstva i sudjelovanje u procesu dubinske analize i kontakt s poreznim i financijskim institucijama.

Knjigovodstveni servis Zagreb posluje na adresi Klaićeva 27, 10 000 Zagreb
Za više informacija pošaljite UPIT. 

Poveznica (LINK) na AKCIJE