Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Batuje freze

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate li frezu?
Batuje freza je najbolji odabir!
Poduzeće Antoš trgovina d.o.o. nudi veliki izbor rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve te izdvajamo iz bogate ponude rezervne dijelove za poljske i Batuje freze,  koje možete nabaviti i preko web shopa. Trenutno na skladištu imaju za poljske i neke tipove Batuje freza:  galove lance i spojnice, konusno tanjuraste zupčanike, osovine,  setove  ležajeva i semeringa  kao i noževe.

Cilj poduzeća je da kupci izađu iz trgovine sretni i zadovoljni, a kvaliteta proizvoda uz najpovoljnije cijene su garancija tome.
Osim rezervnih dijelova za traktore i poljoprivredne strojeve u ponudi imaju autodijelove, akumulatore i punjače, ulja i maziva, kardane i dijelovi za kardane, ležajeve, semeringe, vijčanu robu, klinove i osigurače, mazalice i opremu, klinasto remenje, galove lance i spojnice, dijelove za mopede Tomos, dijelove za motokulivatore: Agria (504 i 506), IMT 507, 509, Honda, Goldoni, Lombardini,  kosilice i dijelovi, trimere, prskalice, dijelove za muzilice Vitrex, pojilice, svjećice, gume, brtve, retrovizori, alat...


Za detaljnije informacije vezane uz Batuji freze pošaljite preko opcije na portalu ePIRH.

Adresa:
Zagrebačka 145b, Dugo Selo 10370

Nazovite na telefon 01 275 34 76 ili mobitel 098 411 829.


Poveznica (LINK) na članak Cijena generalke za traktore.