Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Batuje freze

Upit
Proizvodi i usluge
Trebate li frezu?
Batuje freza je najbolji odabir!
Poduzeće Antoš trgovina d.o.o. nudi veliki izbor rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve te izdvajamo iz bogate ponude rezervne dijelove za poljske i Batuje freze,  koje možete nabaviti i preko web shopa. Trenutno na skladištu imaju za poljske i neke tipove Batuje freza:  galove lance i spojnice, konusno tanjuraste zupčanike, osovine,  setove  ležajeva i semeringa  kao i noževe.

Cilj poduzeća je da kupci izađu iz trgovine sretni i zadovoljni, a kvaliteta proizvoda uz najpovoljnije cijene su garancija tome.
Osim rezervnih dijelova za traktore i poljoprivredne strojeve u ponudi imaju autodijelove, akumulatore i punjače, ulja i maziva, kardane i dijelovi za kardane, ležajeve, semeringe, vijčanu robu, klinove i osigurače, mazalice i opremu, klinasto remenje, galove lance i spojnice, dijelove za mopede Tomos, dijelove za motokulivatore: Agria (504 i 506), IMT 507, 509, Honda, Goldoni, Lombardini,  kosilice i dijelovi, trimere, prskalice, dijelove za muzilice Vitrex, pojilice, svjećice, gume, brtve, retrovizori, alat...


Za detaljnije informacije vezane uz Batuji freze pošaljite preko opcije na portalu ePIRH.

Adresa:
Zagrebačka 145b, Dugo Selo 10370

Nazovite na telefon 01 275 34 76 ili mobitel 091 610 9428.


Poveznica (LINK) na članak Cijena generalke za traktore.