Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Cijena generalke za traktore

Upit
Proizvodi i usluge

Cijena generalke za traktore

Obiteljska tvrtka Antoš trgovina d.o.o. posluje  od 1992. godine te bilježi stalni rast prihoda. Maloprodaja i veleprodaja tvrtke nalazi se u Dugom Selu na adresi Zagrebačka 145b.


Cilj tvrtke je osigurati visoku kvalitetu i optimalne cijene za rezervne dijelove traktora i mehanizacije. Ljubazno osoblje pružit će sve potrebne informacije o rezervnim dijelovima te rado će pružiti savjet kupcima i pružiti pravovremenu i potpunu uslugu.
Na web stranici tvrtke možete dobiti potpuni izračun za generalno uređenje traktora.
Sve informacije o proizvodima i cijenama možete naći na internetskoj stranici http://www.antos-trgovina.hr/ te možete naručiti preko web shopa http://www.antos-trgovina.hr/shop.
Cijena generalke za traktor  IMT 533 iznosi 2.790,00 kn, a za traktor IMT 539 2000,00 kn. Komplet uključuje tri sklopa motora a sklop čine klip, karike i cilindar, garnituru ležaja radilice i klipnjače,  garnituru brtvi motora, šest ventila motora, od tih tri usisna i tri ispušna, šest vodilica ventila motora, ležaj spojničke, garnituru razvoda koje čine lanac, španer i 3 lančanika, lamelu-vučnu, lamelu-hidrauličnu, ležaj kvačila, semering radilice prednji, semering radilice zadnji i tri čahure klipnjače.

Dodatne informacije o cijeni generalke za traktore možete dobiti na telefon 01 275 34 76 ili mobitel 098 411 829 te poslati UPIT preko portala ePIRH.

Link na