Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Auto plin ugradnja

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Trebate ugradnju plina u vozilo?

Nazovite 
Autoservis BUCO na telefon+385(0)12931710 ili mobitel +385 (0)99 2931 710.

Autoservis utemeljen je 1993. godine te ga je osnovao Dragutin Krizmanić, automehaničar s dugogodišnjim iskustvom. Danas servis zapošljava servisere koji su se posebno specijalizirali pojedine poslove vezane uz popravak i održavanje vozila, tako u servisu imaju uslugu ugradnje i održavanja auto plina. Osim što nude uslugu ugradnje i održavanja auto plina rade i reparaturu motora i getriba, dijagnostiku svih vozila, servis osobnih i manjih dostavnih vozila, servis ABS kočnica te kontrolu i UVZ čišćenje injektora.

Adresa:
Vrtnjakovečka 1
10040 Zagreb - Gornja Dubrava žuti Brijeg


Auto plin ugradnja
Prije ugradnje plinskih instalacija potrebno je napraviti provjeru ispušnih plinova i benzinsku dijagnostiku. U autoservisu dobit ćete besplatan savjet kojeg proizvođača odabrati za auto plinske instalacije u vašem vozilu. Posjeduju dugogodišnje iskustvo i stručnost u svijetu auto plinskih instalacija – ugradnja i održavanje.
Auto plinski sustavi koje ugrađuju u autoservisu su sustavi od provjerenih proizvođača, koji su zahvaljujući vlastitim razvojnim odjelima na području elektronike i mehanike razvili vlastite sustave sukladne novim tehnologijama te usklađene sa zahtjevima modernih vozila.
Auto plin ugradnja – znači za autoservis „BUCO“ ugradnju auto plinskih sustava proizvođača koja imaju inovativna rješenja, kontinuitet kvalitete i optimalne cijene.

Obratite se s potpunim povjerenjem i povoljno ugradite plinske sustave u Vaše vozilo.
Iskusni tim autoservisa osigurao je novi set proizvoda za održavanje Vaših plinskih instalacija.

Za detaljnije informacije vezane uz AUTO PLIN UGRADNJA pošaljite UPIT preko portala ePIRH.