Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Malinca d.o.o.

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Malinca d.o.o.
Pošta i mjesto:
10000
E-mail:
Djelatnosti:
Web shop
Zdrava hrana
Matični broj:
6367801000
Opis tvrtke:
Malinca je portal koji djeluje još kao i online trgovina od 2013. godine. Proizvodi s kojima ćemo vas upoznati i koje nudimo su nastali u kontroliranim ekološkim uvjetima. Malinca je također i brend, koji nosi preko 250 različitih prehrambenih i kozmetičkih proizvoda. Na našem portalu možete također naći više od 2500 ukusnih zdravih recepata u kojima naglasak imaju prehrambene vrijednosti.
Na prvo mjesto stavljamo kvalitetu namirnica, a na drugom mjestu je način obrade, kako bi se sačuvalo što više minerala, vitamina i drugih nutrijenata.

Surađujemo s farmama, proizvođačima i nutricionistima koji sudjeluju u izboru i razvoju novih proizvoda prije nego ih izbacimo na tržište. Proizvodi koji su plasirani u našoj online trgovini su naišli na odobravanje velikog broja stručnjaka, kojima je u cilju ponuditi vam samo najzdravije opcije za vaše tijelo.

Naš sedmeročlani tim čini 6 djevojaka i 1 dečko koji zajedno surađuju na Slovenskom, Hrvatskom i Njemačkom tržištu. U posljednjih 7 godina, otkad je Malinca prisutna na Internetu objavljeno je više od 2500 zdravih recepata i poslano više od 90 000 paketa proizvoda našim vjernim i zadovoljnim korisnicima.

Cilj našeg poslovanja je educirati i osvijestiti ljude o zdravom načinu života putem savjeta o prehrani, kozmetici, rekreaciji te osviještenosti o okolišu.