Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Želite učiniti život ljepšim i zabavnijim?

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Narukvice i ručno izrađeni nakit u web shop-u Tinca Malinca su unikatno izrađeni komadi nakita. Namijenjeni su ženskoj populaciji , ali u ponudi se može pronaći i nekoliko proizvoda za muškarce.

U ponudi Tinca Malinca narukvica imamo:
• Malinca nakit dizajnerice Tjaše
• Pura Vida narukvice - Kostarika

Ekskluzivnu kolekciju nakita koju je dizajnirala i ručno izradila Tjaša možete naručiti na https://www.malinca.hr/svi-proizvodi/narukvice-pura-vida.html

Uz Pura Vida narukvice vezana je zanimljiva priča. Dvojica Amerikanaca Paul Goodman i Griffin Tall na svom proputovanju kroz Kostariku upoznali su Jorgea i Joaquina, Kostarikance koji su izrađivali i prodavali narukvice na ulici. Kako bi im pomogli, otkupili su četiristo narukvica, koje su jako brzo prodale u SAD-u, u lokalnom dućanu.

Shvatili su da ove narukvice predstavljaju nešto što može svakom uljepšati dan.

Ovaj čin dobrote se pretvorio u poslovni pothvat te Jorgea i Joaquina sada zapošljavaju 65 ljudi, prijatelja. Oni svaki dan izrađuju narukvice. Svaka narukvica je unikatna i ima drugu kombinaciju boja.

Na španjolskom Pura Vida znači čisti život, a čini ga jednostavan, sretan, ugodan život uz činjenicu da se ništa ne uzima zdravo za gotovo.

Amerikanci Paul i Griffin osim što su pomogli zapošljavanje u Kostariki, osnovali su humanitarnu organizaciju  Charity Collection, koja je dio zarade (140.000,00 $) podijelila drugim humanitarnim organizacijama.

Humanost i kreativnost čine život boljim i zabavnijim.