Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Trebate kokosovo brašno?

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Naručite kokosovo brašno iz ekološkog uzgoja u pakiranjima od 250 grama preko web trgovine Tinca Malinca, na info@malinca.hr i na 099 7805920.
Rado će ti pomoći savjetom.

Kokosovo brašno ne sadrži gluten, a kako je bogato vlaknima je dobra pomoć pri mršavljenju, jer nakon konzumiranja ovakve hrane ne osjećate glad.

Redovitim konzumiranjem kokosovog brašna:
• regulirate probavu
• sprječavate osjećaj nadutosti
• povećava otpornost i vitalnost
• smanjuje osjećaj gladi
• smanjuje kolesterol
• pospješujete izbacivanje toksina iz organizma...

Jedna jušna žlica kokosovog brašna sadrži samo 30 kalorija. Kokos sadrži vitamine, minerale i mikroelemente. Obiluje visoko vrijednim sastojcima kao što su selen, kalij, bakar, željezo, vitamin B i vitamin E.

Ne sadrži fitonsku kiselinu, cijanid i gluten.

Kosovo brašno je mljeveno meso od kokosovog oraha. Dobro je kao zamjena za žitarice, pšenicu. odličan je odabir za one koji moraju paziti na unos ugljikohidrata.

Ribani kokos, kokosovo brašno, možete koristiti u kombinaciji s raznim žitaricama za pripravu doručka, 20% brašna od žitarica se može zamijeniti s brašnom od kokosa te je odlično kao dodatak u kreme za kolača ili kao zamjena za orašaste plodove.