Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Dupli pod

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate dupli pod?

Nazovite tvrtku Baruno Interijeri d.o.o. na mobitel  091 209 79 90 i dogovorite sastanak!Zastupnici su strane tvrtke Mero Tsk koja se bavi proizvodnjom kompjuterskih podova poznatijih pod nazivom dupli pod. Uzdignuti pod je inovativno rješenje, te prednost im je u tome što omogućavaju da se izbjegnu skupe i komplicirane ugradnje instalacija (elektronika, grijanje, struja, telefonske instalacije i sl.), podnog grijanja...

Mero Tsk izrađuje završne slojeve duplih podova u tekstilu, PVC-u, linoleumu, parketu, kamenu, koji mogu biti naknadno postavljeni ili mogu biti tvornički ugrađeni u dupli pod. Poseban ugođaj, harmoniju prostora, osigurat ćete postavljanjem  parket ploča. Ovi proizvodi od obrađenog drveta su visoke kvalitete. Karakteristike su im izdržljivost i dugotrajnost.  Prostorijama poput server soba, telefonskih stanica, elektroničkih čvorova namijenjene su antistatičke obloge koje svojim svojstvima najviše odgovaraju za ovakve prostore.

Dupli podovi sastavljeni su od ploča koje se montiraju na izdignute nogice, te tako stvaraju veliki prostor ispod uzdignutog poda u koji se mogu postaviti sve vrste instalacija.
Najveći komfor pri kretanju uz pomoć Mero Tsk ploča za dupli pod od materijala s odličnim fizičkim i građevinskim osobinama.
Karakteristike Mero Tsk podova su: čvrstoća, visoki kvalitet od vlakana do gotovih ploča, dobra zvučna izolacija, različite kombinacije s ostalim sustavima podova, mogućnost odabira izgleda s tvorničkim aplikacijama od kamena, drveta....

Ako tražite moderno, kvalitetno rješenje za urede, područja frekventnog rada, trafostanice, server sobe, laboratorije te sve ostale prostore u kojima je potrebno na  elegantan način provesti instalacije, dupli pod je rješenje problema.

Imate li pitanja ili Vam je potreban promotivni materijal tim tvrtke Baruno interijeri d.o.o. rado će Vam pomoći.

Adresa:
Kraljevec 83
10000 Zagreb


Poveznica na članak Pvc podne obloge