Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Pvc podne obloge

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate PVC podne obloge?
Nazovite poduzeće Baruno interijeri d.o.o. i zatražite promotivne materijale ili dogovorite sastanak.

Karta:


Pvc podne obloge
izrađuju se u različitim dekorima, od raznih uzoraka drveta, antičkog (kamen, mramor…) izgleda poda do klasičnih uzoraka.  Gornji sloj vinila ovu vrstu podloge čini otpornom na habanje, antibakterijskom te jednostavnom za održavanje.

Pvc podne obloge (podloge na bazi polivinilklorida) su:
  • ugodne za hodanje
  • ne upijaju vlagu
  • lako se sa njih uklanjaju masnoće
Za prostore koji zahtijevaju posebne uvjete mogu se prema potrebi postaviti antistatične, elektroprovodljive ili nezapaljive podne obloge.
Proizvode se u pločama i rolama.
Održavanje ovih podloga jednostavno, čiste se ručno ili strojno običnim deterdžentima za podove i kao zaštita se mogu premazati voskom. Pogodne su za stambene  prostore, urede, restorane, hotele, trgovine…
Njihova kvaliteta i prirodan izgled zadovoljiti će zahtjeve bilo kojeg kupca.

Poduzeće se bavi prodajom i postavljanjem svih vrsta podnih obloga (laminata, uzdignutih podova, tekstilnih podova, parketa, gumenih podova), a od pvc podnih obloga u svojoj ponudi imaju podloge poduzeća DESSO i DLW.

 

 


Za detaljnije informacije o proizvodima i uslugama tvrtke pošaljite  UPIT preko portala ePIRH ili direktno kontaktirajte na telefon 091 209 79 90.