Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Certum PRO, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Loris Nonveiller

Klaićeva 74
Zagreb ...
Više...

Zagreb ...
Više...
Trg hrvatskih mučenika 1
DUGA RESA ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Certum PRO, obrt za poslovno savjetovanje, vl. Loris Nonveiller
Ulica:
RUŽMARINKA 15
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Mobitel:
091 110... - klikni za broj
Mobitel:
091 1101-100
E-mail:
Web:
http://https://www.certum.pro
Djelatnosti:
Matični broj:
97983730
Osnovana:
2019
Odgovorna osoba:
Loris Nonveiller
Opis tvrtke:

Certum PRO - Obrt za poslovno savjetovanje


Certum PRO je obrt za poslovno savjetovanje čiji je vlasnik Loris Nonveiller. Obrt Certum PRO ističe se kao pouzdan partner i stručnjak u domeni poslovnog savjetovanja, pružajući raznolike usluge i rješenja kako bi pomogao klijentima ostvariti njihove poslovne ciljeve.

Usluge Certum PRO uključuju:

Strateško savjetovanje: Obrt Certum PRO pomaže klijentima u definiranju i implementaciji strateških planova. Njihova ekspertiza pomaže organizacijama u boljem razumijevanju tržišta, konkurencije i prilika za rast.

Financijsko upravljanje: Obrt pruža usluge financijskog savjetovanja i upravljanja, pomažući klijentima u optimizaciji njihovih financijskih resursa i planiranju budućih ulaganja.

Upravljanje projektima: Certum PRO pomaže klijentima u učinkovitom upravljanju projektima, osiguravajući da projekti budu isporučeni unutar proračuna i rokova.

Ljudski resursi: Upravljanje ljudskim resursima igra ključnu ulogu u uspjehu organizacija. Obrt pruža usluge regrutiranja, razvoja kadrova i upravljanja performansama.

Obuka i razvoj: Certum PRO organizira različite edukacijske programe i seminare kako bi osigurao da klijentovi zaposlenici budu dobro obučeni i motivirani za postizanje izvrsnih rezultata.

Loris Nonveiller, vlasnik obrta Certum PRO, ima bogato iskustvo u poslovnom svijetu te kombinira svoje znanje s timom stručnjaka kako bi pružio visokokvalitetne usluge i rješenja. Njihova predanost klijentima i sposobnost prilagodbe specifičnim potrebama organizacija čini ih pouzdanim partnerom za dugoročni uspjeh.

Certum PRO je odabran partner za organizacije koje traže stručno poslovno savjetovanje i rješenja koja će im pomoći u optimizaciji njihovog poslovanja i postizanju izvrsnih rezultata.