Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Portal ePIRH

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Portal ePIRH, poslovni imenik republike Hrvatske na internetu
Ulica:
Klaićeva 74
Pošta i mjesto:
10 000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
E-mail:
Djelatnosti:
Internet
Promidžba (reklama i propaganda)
OIB:
73852828801
Opis tvrtke:

ePIRH -elektronski  poslovni imenik republike Hrvatske
U razvoj portala www.epirh.com (elektronski POSLOVNI IMENIK REPUBLIKE HRVATSKE) ulažemo znanje, umijeće i ljubav s namjerom da:
pravnim subjektima u Hrvatskoj (tvrtkama, obrtnicima, javnim ustanovama, klubovima...) ponudimo najbolju uslugu razmjene informacija na internetu i kvalitetnu podršku u prezentiranju i prodaji njihovih proizvoda i usluga.
direktnu i učinkovitu komunikaciju s posjetiteljima (UPIT).
održi visoku pozicije na Google-u
omogući visoku poziciju  portala ePIRH te garantira vidljivost i dostupnost na internetu. Posjetitelji u većini (preko 90%) dolaze na portal direktno preko tražilica (Google, Bing...), što tvrtkama garantira visoku frekvenciju posjeta.
Portal ePIRH.com je interaktivan elektronski POSLOVNI IMENIK.

Portal epirh.com ima jasne razvojne smjernice. Informatičari su dio razvojno usmjerenog kolektiva s težištem na komercijali i tržišnim komunikacijama. Usmjereni smo u razvoj naprednih informacijskih usluga, koje razvijamo za različite produkte odnosno ciljne skupine.
Portal www.epirh.com je vaš najbolji poslovni partner na internetu.

Nastojimo izgraditi odnos sa svim tvrtkama, obrtnicima i poduzetnicima u Hrvatskoj koji će omogućiti obostranu aktivnu i kvalitetnu prisutnost portala i svake tvrtke na internetu. U ogromnoj količini podataka svaka tvrtka se mora izboriti za svoj prostor s kvalitetnim sadržajem. Kvalitetna sadržajna istaknutost tvrtke i pozicioniranje na prve stranice u glavnim tražilicama su prevencija da se tvrtka ne izgubi u mnoštvu konkurencije. Ako tvrtka ne krene u aktivno prisustvo na internetu taj će prostor zauzeti drugi. Ako tvrtke nema na internetu, možemo karikirati, da je zapravo nema na tržištu. Korisnici interneta 80% klikova obave na prvim stranicama Google-a, i ako vas nema na tom mjestu, to znači da su tamo vaši konkurenti.

Portal www.epirh.com nudi paletu usluga za istaknutost tvrtke na internetu i za visoko pozicioniranje tvrtke na Googleu.

Na portalu omogućujemo i kvalitetno oglašavanje. Istodobno, internet je i puno više od ostalih medija za oglašavanje. Ako ste prisutni na portalu ePIRH.com s aktivnim upisom posjetitelji (potencijalni kupci) će vas pronaći i na Google-u.

Ako želite svoju tvrtku, obrt ... smjestiti visoko u tražilicama (po izabranim ključnim riječima) upišite je na portal www.epirh.com.

Nemojte tisuće potencijalnih posjetitelja prepuštati konkurenciji!