Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Poslovni imenik ePIRH

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Interaktivni POSLOVNI IMENIK REPUBLIKE HRVATSKE (www.epirh.com)

1.  Poslovni imenik POSJETITELJIMA nudi:
• poslovne i kontaktne informacije o svim poslovnim subjektima u Republici Hrvatskoj
• omogućuje jednostavnu, modernu i učinkovitu komunikaciju (Upit)

2. Poslovni imenik PRAVNIM SUBJEKTIMA (tvrtke, obrti, javne ustanove, društva, udruge, sidikati… ) nudi:
• istaknuće putem logotipa, slika i drugih grafičkih ispostava
• napredne usluge koje predstavljaju kvalitetnu podršku u prezentiranju i prodaji proizvoda i usluga te razmjeni informacija na internetu i pozicioniranju u tražilicama
  Google, Bing… garantirana vidljivost i dostupnost.
• sofisticirane usluge koje su u aktivnoj funkciji plasiranja tvrtke na najdostupnija, najvidljivija, najposjećenija, naj-klikanija mjesta (prva mjesta u tražilicama Google,
  Bing…. Nije više pitanje da li je dobro biti prisutan na internetu nego na kojim ste pozicijama u Google-u.

Cjenik usluga na portalu epirh.

Poslovni imenik (portal) epirh ima veliku posjećenost koja stalno raste. Posjetitelji u ogromnoj većini (preko 90%) dolaze na portal direktno preko Google-a, što tvrtkama garantira visoku frekvenciju posjeta.

Temeljna zadaća koju poslovni imenik epirh (i naši komercijalisti) imaju je uspostava uspješne osobne komunikacije s tvrtkama u Hrvatskoj i nuđenje visokog nivoa usluge za njihovo najbolje predstavljanje i istaknutost na portalu i za njihovo najbolje pozicioniranje u tražilicama Google, Bing... i komuniciranje s kupcima.

Poslovni imenik epirh.com omogućuje sintezu modernog i osobnog komuniciranja, na čemu se danas grade temelji poslovne komunikacije.

Poslovni imenik epirh.com ima najbolju »gensku« osnovu za proširenje svojih usluga u širem području Hrvatske i u državama Jadranske regije (Adriatic Region).

Razvojno usmjeren kolektiv čine stručnjaci na području informacijskih tehnologija, komercijale i tržišnih komunikacija. Poslovni imenik (portal) epirh usmjeren je na razvoj naprednih informacijskih usluga.

Poslovni imenik epirh.com je partner svim tvrtkama u Republici Hrvatskoj koje su usmjerene u budućnost i koje znaju da u krizi treba još više ulagati u pozicioniranje tvrtke na tržištu (što polako postaje sinonim za pozicioniranje na internetu). Kako se pozicionirati - USLUGE PORTALA.

Aktivna i kvalitetna prisutnost tvrtke na internetu je danas nužna. Ako tvrtka odlučno ne uzme svoj dio kolača, zapravo kao da je nema tržištu. 80% klikova korisnici obave na prvim stranicama tražilica (Google, Bing...) i ako vas nema na tom mjestu, to znači da su tamo vaši konkurenti.

Tvrtki koja zbog svoje financijske situacije (ili drugih razloga) trenutno ne može (ili ne želi) izabrati niti jednu uslugu koje poslovni imenik (portal) nudi, omogućujemo da sama BESPLATNO formira »OPIS TVRTKE«. To je dragocjen poklon. Kliknite na KORISNIČKU PODRŠKU i zatražite Korisničko ime i Lozinku. Takav upis tvrtku neće istaknuti na najvidljivija mjesta na portalu, ali će joj također poboljšati pozicije na Googleu.

Probajte – BESPLATNO JE.