Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

cWebSpace d.o.o.

Klaićeva 74
Zagreb ...
Više...
Ivana Perkovca 12
Samobor ...
Više...
Trg hrvatskih mučenika 1
DUGA RESA ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
cWebSpace d.o.o.
Ulica:
Športska ulica 6a
Pošta i mjesto:
40000 Čakovec
Županija:
Međimurska županija (040)
Telefon:
040 86... - klikni za broj
Telefon:
040 865 029
Mobitel:
099 578... - klikni za broj
Mobitel:
099 5780 002
E-mail:
Web:
http://https://www.cwebspace.hr
OIB:
64882899675
Odgovorna osoba:
Matija Bogdan
Opis tvrtke:
cWebSpace d.o.o.: Vaš partner za razvoj softvera i Web sustava

U srcu modernog poslovanja, razvoj softvera i web sustava postaje ključan za uspjeh i konkurentske prednosti. U tom kontekstu, tvrtka cWebSpace d.o.o. ističe se kao pouzdan partner koji se specijalizirao za razvoj sofisticiranog i prilagođenog softvera, web stranica te drugih digitalnih rješenja.

Naša Ponuda Uključuje:

Razvoj Softvera: Razvijamo softverska rješenja u skladu s najnovijim normama i standardima. Naš stručni tim radi na stvaranju softvera koji se potpuno prilagođava potrebama i zahtjevima naših klijenata.

Izrada Web stranica: Trebate li web stranicu, online trgovinu ili portal? Naš tim razvija web stranice prema vašim zahtjevima kako biste se što bolje pozicionirali na tržištu i ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Grafički dizajn: Naši dizajneri stvaraju jedinstvene, kvalitetne i prilagođene dizajne koji pomažu da bolje prezentirate svoju tvrtku ili proizvod.

Ostala rješenja: Ako trebate usluge savjetovanja, nabave, održavanja ili implementacije prema specifičnim zahtjevima, kontaktirajte nas. Pružamo fleksibilna rješenja kako bismo udovoljili vašim potrebama.

Naši proizvodi:

Business Management System (BMS): Razvijamo sustav namijenjen tvrtkama koje imaju kompleksne proizvodne i poslovne procese, prilagođen njihovim potrebama i jednostavan za korištenje. BMS pomaže unaprijediti poslovne procese, ostvariti ekonomske uštede, prepoznati uska grla te poboljšati rezultate poslovanja.

Business-to-Business E-commerce: Naša platforma, cWebSpace B2B, idealna je za jednostavno planiranje nabave, naručivanje redovitih isporuka ili praćenje izvršenja ugovora. Softver je prilagođen najvećim i najzahtjevnijim klijentima.

Transport: Razvili smo online softver za praćenje potrošnje goriva za velike ili srednje flote vozila. Softver olakšava vođenje dokumentacije za povrat trošarina na gorivo, kontrolira vozače kod točenja goriva, u stvarnom vremenu prati cijene te trenutačno šalje sve informacije s terena u sjedište firme.

Tko smo mi i čime ee bavimo?

U cWebSpace d.o.o., razvoj softvera i web sustava je naša strast. Stvaramo moderne, funkcionalne i korisne web sustave koji ispunjavaju sve potrebe naših klijenata. Također razvijamo ostala softverska i mobilna rješenja kako bismo pružili potpunu uslugu tvrtkama koje traže pametna rješenja za svoje poslovanje. Naš tim radi uz maksimalnu sukladnost s najnovijim internetskim normama i standardima.

Naši zaposlenici su naša najveća vrijednost. Kontinuirano ulažemo u njihovo obrazovanje, specijalizirajući ih za određena stručna područja i potičući ih na sudjelovanje na seminarima i konferencijama. Ova politika poslovanja omogućuje nam da uvijek budemo aktualni i u skladu s najnovijim zahtjevima u razvoju softvera.

U suradnji s brojnim klijentima diljem svijeta, cWebSpace d.o.o. pruža pouzdana i kvalitetna rješenja za njihove specifične potrebe.

Klijenti o nama:

"cWebSpace tim je i više od onog što nam je bilo potrebno! Uspjeli su pretvoriti jako zastarjelu online trgovinu u prekrasno, ugodno i čisto mjesto. Na svakom koraku, tim je bio savjestan, strpljiv i s vrlo pametnim idejama." - Ali Lahaye, Vintage Print Gallery International LLC.

"Savršeno razumijemo da naši klijenti trebaju usluge grafičkog dizajna, savjetovanja i održavanja. Stoga imamo stručnjake i na tom području." - Hugh Sinclair, WorldBlitz LLC.

"cWebSpace je točno ono što vam treba ako tražite tvrtku za outsourcing. Profesionalnost i fantastična komunikacija stvaraju ugodan rad i odličnu poslovnu suradnju." - Halsey Scott English, Halsey News Net.