Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Detektor pokreta

Imate nezaštićen privatni ili poslovni objekt?
Detektor pokreta je pravo rješenje za vas - nema mrtvih kutova.


Nazovite tvrtku Daljinsko upravljanje d.o.o. i dogovorite termin za sastanak na telefon 01 3886 677.

Detektor pokreta korisnici ugrađuju za razne svrhe. Ovisno o vrsti detektiraju pokrete u okolini i šalju informacije u centralu.

Dijele se na:
  • detektore za unutarnju zaštitu
  • detektore za vanjsku zaštitu
Za unutarnju koriste se detektori pokreta, vibracija, loma stakla i kontaktni za vrata i prozore.
Senzori na portafonima upozoravaju vlasnika kuće ili stana o prisustvu posjetitelja. U dvorištu mogu biti postavljeni detektori pokreta koji mogu aktivirati video nadzor ili rasvjetu. Na prilazima, obično se instalira uređaj koji će aktivirati  video kamere te će vlasnik na monitoru u kući ili automobilu moći pratiti posjetitelje i biti upozoren.  Detektor pokreta instalira se i kao aktivator protuprovalnih alarmnih sustava.
Tvrtka Daljinsko upravljanje d.o.o. bavi se unutarnjom i vanjskom trgovinom, zastupanjem stranih tvrtki, instalacijom električne opreme na daljinsko upravljanje, senzorima i senzorskom rasvjetom, dimerima , detektorima pokreta i  LED ravjetom.

Adresa:
Petrovaradinska 40 B
10000 Zagreb

Za detaljnije informacije pošaljite Upit preko portala ePIRH ili pošaljite direktno tvrtki fax 01 3880 247 ili e-mail na info@daljinsko-upravljanje.hr.

Poveznica (LINK) na članak Senzorska rasvjeta.