Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Senzori

Trebate senzor?
Nazovite na telefon  01 3886 677 tvrtku Daljinsko upravljanje d.o.o., ljubazni djelatnici će vam rado pomoći savjetom, a za detaljnije informacije dogovoriti sastanak.

Gdje se nalaze?
Petrovaradinska 40 B
10 000 Zagreb


Senzori (pretvornici) su uređaji kojima se mjere fizikalne veličine kao što su temperatura, vlažnost zraka, tlaka, broj okretaja motora, te ih pretvaraju najčešće u električni signal.
Postoje različite vrste senzora te se dijele prema načinu rada, složenosti, prema vrsti izlaznog signala, prema načinu prikaza signala… Dalje dijele se na kontaktne (termometar, turbinski mjerač protoka…) i beskontaktne (radar. GPS….). Senzori mogu biti samostalne mjerne jedinice u kojima su očitanja odmah moguća i mogu biti dio složene jedinice – nesamostalne mjerne jedinice.

Tvrtka Daljinsko upravljanje d.o.o.  bavi se zastupanjem i prodajom senzora pokreta i senzorske rasvjete. Ekskluzivni su zastupnici njemačkog proizvođača STEINEL. U svojoj ponudi, osim spomenutog proizvođača,  imaju proizvode renomiranih europskih marki NOVUS, CIMCO, KAISER i DINUY.
Specijalizirali su se za sustave upravljanja rasvjetom koji omogućavaju uštedu energije odnosno su „energetski učinkoviti“.  U ponudi imaju i proizvode tvrtke CIMCO koja je jedna od najvećih proizvođača rasvjete za osvjetljavanje bazena, vrtova, fontana i građevina. Popularnost ovog proizvođača je zbog širokog spektra standardnih i prilagodljivih proizvoda visoke kvalitete, sigurnosti i inovativnih rješenja s optimalnom cijenom.

Za detaljnije informacije vezane uz uređaje - senzori pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Poveznica na članak Solarna rasvjeta