Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

DUOCOM M.M. D.O.O.

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
DUOCOM M.M. D.O.O., Suveniri, darovni artikli, ukrasni papir i trake, vjenčani program i svijeće
Ulica:
Slavonska avenija 54
Pošta i mjesto:
10 000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Telefon:
01 24 ... - klikni za broj
Telefon:
01 24 15 390
Mobitel:
098 18 ... - klikni za broj
Mobitel:
098 18 39 625
Fax:
01 24 1... - klikni za broj
Fax:
01 24 15 390
E-mail:
Djelatnosti:
Suveniri
Darovi - pokloni
Svijeće
Matični broj:
0856541
OIB:
04348417944
MBS:
80158566
Osnovana:
1993.
Odgovorna osoba:
Marko Marić, direktor
Radno vrijeme:
Pon.-Pet. 8:00-16:00
Opis tvrtke:
http://www.duocom-mm.hr

Poduzeće Duocom M.M. d.o.o.
je nastalo iz dugogodišnje obiteljske tradicije prodaje suvenira i svijeća. Specijalizirani smo u prodaji svijeća, ukrasnih svijeća, svijeća za krštenje, oltarnih svijeća... Iznimno smo ponosni što su sve naše svijeće hrvatski proizvodi, koji je kvalitetan i cijenjen među najvećim profesionalcima.  U vrijeme adventa Duocom M.M. d.o.o. ima najbolji izbor svijeća za adventske vijence, slamnate vijence i ostale dodatke.
Duocom M.M. je veleprodaja, koja se nalazi u sklopu Veletržnice cvijeća, na Robnim terminalima Žitnjak, na istoku grada.
Nude veliki izbor svega što vam treba za savršeno vjenčanje, proslavu godišnjica, poslovnih zabava i krštenja po iznimno pristupačnim cijenama. U ponudi imaju iznimno bogat program ukrasnih traka, mašni, dekoneta, tila, balona, papira za zamatanje, svijeća, ukrasnih vazi, tegla... Ukrasni papir u njihovom asortimanu je iznimno kvalitetan, talijanski papir, koji neće iznevjeriti klijente kod zamatanja najzahtjevnijih aranžmana i poklona.
Za krštenja osim krsnih svijeća možete kupiti i krsne haljinice i košare. Za svoje vjenčanje kod nas možete naći veliki izbor kitica za vjenčanje, raznih boja, veličina i vrsta cvijeća, kutija za torte, ukrasnih košare i torbica.

Prodajemo ukrasne predmete za vaš dom, savršenu ideju za poklon, rođendan ili godišnjicu, raze aroma setove, vaze i figure koje su ispirirane uvijek mističnom Afrikom.
Vaze su uvijek najljepši ukras svakog prostora, kojeg savršeno nadopunjuje pomno izabrano cvijeće. Potražite kod nas savršenu vazu za vaš prostor. Naši ljubazni djelatnici će vam pomoći u odabiru između malih, velikih, neobičnih ili običnih staklenih.

U ponudi imamo i hrvatske suvenire, razne šalice sa motivime Hrvatske, škrinje, čaše, tanjure i magnete.
 
Sjedište:
Potočani 11
10000 Zagreb

 
Poveznica na Suveniri