Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Svijeće

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Svijeće su nekada davno predstavljale luksuzan proizvod, koji je bio neophodan u svakom kućanstvu prije izuma električne energije. Danas, svijeće se proizvode uglavnom od parafina, makar i dalje postoje voštane svijeće. Svijeće su uvijek savršeno sredstvo za stvaranje opuštene atmosfere. Koriste se u svečanim prilikama, kao i kod kuće za opuštanje poslije radnog dana.

Duocom M.M. vam nudi kvalitetne svijeće, u raznim bojama i oblicima, savršene za svaku priliku. Od vjenčanja, krštenja, godišnjica, poslovnih zabava, dekoracija za kuću ili vrtnu zabavu, kod nas možete pronaći sve. Nudimo obične svijeće, oltarne, ukrasne svijeće, mirisne svijeće, plutajuće, adventne svijeće, kao i stolne svijeće i svijeće za svijećnjake... Svijeće u Duocomu su samo hrvatski proizvod, sa dugom tradicijom proizvodnje i vjernim kupcima.

Kontakt:
Slavonska avenija 54
10 000 Zagreb
Telefon:0124 15 390
Mobitel:098 18 39 625
Fax:0124 15 390

Obratite se s povjerenjem.

Poveznica (LINK) na članak Ukrasne vaze.