Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Detekcija curenja cjevovoda ili spremnika

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate detekciju curenja?

Nazovite ELGRI d.o.o.!
Telefon: 01 6050 188
Mobitel: 091 310 39 53
Osnovna svrha kod detekcija curenja cjevovoda ili spremnika je sprječavanje gubitaka tekućina te druga i možda bitnija svrha kod curenja tekućina koje zagađuju vodu je sprječavanje opasnosti za okoliš.

Najmanje pukotine mogu prouzročiti zastoje u radu, velike štete ili smetnje. Gubitci mogu biti veliki zbog popravaka i čišćenja. Detekcija curenja cjevovoda ili spremnika je sustav otkrivanja pukotina koji omogućava točno određivanje mjesta curenja odnosno kvara. Jednostavan sustav koji se sastoji od senzorskog kabela i modula alarma i lociranja koristi se osim za curenje vode i za curenje mazuta i lož ulja, čije otkrivanje nije samo gubitak tekućine već i sprječavanje ekoloških katastrofa.
Detekcija curenja cjevovoda ili spremnika je pouzdan i precizan sustav koji se najčešće primjenjuje kod curenja ulja, nafte, goriva, kiselina na magistralnim cjevovodima, spremnicima itd.

Dijagnostika detekcije curenja cjevovoda ili spremnika pomoću digitalnih signala može biti:
  • lokalna
  • mrežna
  • udaljena

Instalacije, bile jednostavne ili kompleksne, moguće je proširiti naknadno upotrebom modularnog sustava.
Tvrtka Elgri d.o.o. zastupnik je tvrtke RAYCHEM koja je svjetski poznata tvrtka u detekciji curenja tekućina. Obratite se s poverenjem ako imate bilo koje pitanje u vezi s detekcijom curenja cjevovoda ili spremnika.Za sve dodatne informacije nazovite ili pošaljite UPIT.

Poveznica (LINK) Grijaći kabeli