Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Obavljanje poslova zaštite na radu

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Ako trebate Zaštitu na radu nazovite tvrtku Energozavod-Zaštita d.o.o. na telefon 01 3862 407 ili na mobitel 091 3873 080.
 
Obavljanje poslova zaštite na radu regulirano je Pravilnikom te se njime uređuju poslovi zaštite na radu kod poslodavaca i utvrđuju uvjeti. Prema Pravilniku, ove poslove može obavljati­­­­­­­­­ kod poslodavaca može obavljati stručnjak zaštite na radu, ako je ispunjava uvjete zadane Pravilnikom. Obavljanje poslova zaštite na radu može raditi stručnjak iz područja znanosti (tehničkih, biotehničkih ili prirodnih) koje odgovara poslodavcu.
 
Od 25.12.2014. godine je na snazi Zakon o zaštiti na radu kojim je uređen sustav zaštite na radu u Republici Hrvatskoj. Ovim zakonom posebno se uređuje nacionalna politika te aktivnosti, pravila prevencije i zaštite na radu, obveze poslodavaca, obveze i prava radnika, obveze povjerenika za zaštitu na radu.
Zakon je usklađen sa Zakonom EU i njega su  prenesene  Direktive Europske unije i Vijeća.


 
Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH ili kontaktirajte poduzeće.

Gdje?
Travanjska 13
10 000 Zagreb