Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Digitalni tisak Zagreb

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Digitalni tisak Zagreb

Kod digitalnog tisaka za razliku od temeljnih tehnika tiska gdje je važan pritisak gdje se boja za tiskanje prenosi s tiskovne forme, osnovnu podršku mu daje računalo.
Prednosti kod digitalnog tiska su:
  • Povoljnija cijena
  • Brzina
  • Personalizacija tiska…
U tiskari tvrtke Etiket tisak d.o.o. možete naručiti izradu samoljepljivih etiketa, reklamnih etiketa, samoljepljivih termo etiketa, tisak u boji, nude uslugu perforacije i numeracije, izradu fotopolimera, sve vrste papirne konfekcije te grafičku pripremu i digitalni tisak – Zagreb.
Tiskara se nalazi na adresi Ilica 65, Zagreb u neposrednoj blizini Britanskog trga sa osiguranim parkirnim mjestima za svoje klijente.
Djelatnici tvrtke su vrhunski obučeni i posjeduju dugogodišnje iskustvo te strojevi koje koriste odlikuju se velikim kapacitetom, brzinom i kvalitetnim otiskom.

Uz vrhunsku  opremu za digitalni tisak tiskaju varijabilne dokumente, personalizirane dokumente, predračune, račune, ulaznice, akreditacije, vizitke, knjiga, …sve na jednoj adresi Ilica 65 Zagreb.
Digitalno tiskanje je moguće na sjajne i mat papire, samoljepljive folije, PVC folije…
Digitalni tisak Zagreb je garancija brze usluge i kvalitetnog grafičkog proizvoda.

Ako imate potrebe za tiskom pošaljite slobodno Upit preko opcije na portalu ePIRH te odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Zatraženi proizvod tiskara će napraviti u što optimalnijem roku dostaviti na željenu adresu.