Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Samoljepljive etikete

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Tvrtka Etiteket tisak d.o.o. nalazi se u centru Zagreba u neposrednoj blizini Britanskog trga. Osnovna djelatnost tvrtke je tiskanje samoljepljivih etiketa, te tisak  zlatotiska u arku i u roli, tiskanje numeracija i barkodova, letaka, vizit-karti, brošura, blokova, tisak identifikacijskih kartica, usluge štancanja, perforiranja...

Nakon 50 godina uspješnog poslovanja, jedna su od vodećih tiskara specijaliziranih za tiskanje samoljepljive etikete.

Etikete (od kojih se najčešće koriste samoljepljive) igraju važnu ulogu prilikom kupovanja proizvoda. Kupci žele znati što kupuju, te su tako samoljepljive etikete važan informativni sadržaj na mjestu prodaje.

U tvrtki Etiket tisak d.o.o. nude izradu istih u višebojnom tisku u roli za kozmetičku, farmaceutsku i prehrambenu industriju na različitim materijalima.  U tiskari dobit ćete potrebne savjete, jer o vrsti proizvoda ovisi materijal koji će se upotrijebiti za tiskanje samoljepljive etikete. Samoljepljive etikete možete naručiti za boce za vino (naljepnice za vino), etikete za med, naljepnice za staklo, etikete za maslinovo ulje, te samoljepljive etikete za svadbeno vino prema posebnim željama naručitelja. Materijali za tiskanje mogu biti od papira, metaliziranog papira do plastičnih materijala.
Cilj zaposlenika tvrtke u proizvodnim procesima je kvaliteta krajnjeg proizvoda i zadovoljan kupac. Tim s dugogodišnjim iskustvom spreman je brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije probleme. Osim konstantnog educiranja djelatnika, tvrtka ulaže u praćenje novih tehnologija i u implementaciju istih u proizvodne procese.
Ako želite saznati više o proizvodima i uslugama koje nude pošaljite im e-mail: etiket-tisak@zg.t-com.hr .


Poveznica na članak Digitalni tisak Zagreb