Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

MerCruiser

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Pripremate svoj brod za novu sezonu?


Za brodske motore MerCruiser u poduzeću H.A.K. d.o.o. možete naručiti kvalitetne dijelove kao što su brtve brodskih motora.

Osim proizvođača MerCruiser imaju brtve motora Volvo, Penta i Yanmar.


Proizvođač MerCruiser u svojoj ponudi ima benzinske i dizel brodske motore. Benzinski brodski motori ovog proizvođača podijeljeni su u tri skupine: motore sa Z nogom, motore s kopčom i motore namijenjene sportovima na vodi. Karakteristike dizel brodskih motora proizvođača MerCruiser, koje je proizveo u suradnji s Cumminsom, je velika izdržljivost i kvaliteta motora od 130 – 320 KS. 
U ponudi poduzeća nudimo ispušne sisteme Barr Marine proizvedene u SAD-u te zamjenske dijelove proizvođača Sierra. Poduzeće H.A.K. d.o.o. je ovlašteni zastupnik i distrubuter spomenutih proizvođača (Barr Marine i Sierra), koji su postali dio grupacije Seasolution Star.

MerCruiser je ime koje garantira kvalitetu bez obzira koju vrstu motora odabrali.

Informacije o zalihama proizvoda, rezervnih dijelova, dodatne opreme i potrošnog pribora možete dobiti na lokaciji Strojarska 6, 10 000 Zagreb ili možete nazvati na: 01 613 04 44, 098 213 990 i 098 234540:Putem opcije UPIT na portalu ePIRH možete poslati e-mail.