Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Tyrolit

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Trebate brusne alate Tyrolit?


Poduzeće H.A.K. d.o.o. je ovlašteni distributer brusnih alata  grupacije Tyrolit za područje Republike Hrvatske.
Od 2008. godine grupacija Tyrolit podijelila je svoje proizvode u tri kategorije razvrstane po kvaliteti,  te na taj način omogućila svojim kupcima i distributerima odabir proizvoda prema njihovim potrebama.

Posjetite ovlaštenog distributera na adresi Strojarska 6, Zagreb:
Proizvodi Tyrolit proizvedeni su po najvišim standardima što garantiraju certifikati ISO 9001:2000 i VDA 6,4.

Kategorije proizvoda su:
  • Tyrolit  Premium
  • Tyrolit Standard
  • Tyrolit Basic
Prvu kategoriju čine alati za maksimalni učinak te su to alati najkvalitetnije linije koji imaju dug radni vijek i optimalan učinak.  Karakteristike ove linije su maksimalna efikasnost, dugotrajnost i visoka kvaliteta proizvoda pri rezanju.
Standard kategoriju čine alati za svakodnevnu upotrebu koji su izrađeni prema potrebama kupaca (amatera i profesionalaca) te koji svoje alate koriste svakodnevno. Alati iz ove kategorije su  kvalitetni te imajupovoljnu cijenu.
Basic kategorija namijenjena je za korisnike kojima su potrebni alati koji će osigurati apsolutnu sigurnost pri radu. Ovi alati imaju također dugi vijek trajanja,  najpovoljnije cijene te visoku efikasnot prilikom rezanja.

Tyrolit inovativna tehnologija povećava vašu produktivnost, smanjuje napor te ubrzava posao.

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala
ePIRH.

Poveznica (LINK) na članak MerCruiser