Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Smart Auto

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Smart Auto – postanite vlasnikom najboljeg i najmanjeg gradskog automobila


Tvrtka Horvat-Dubrava d.o.o. osnovana je 1993. godine i servis je koji se specijalizirao za popravke i prodaju svih vrsta Smart automobila. Stalnim radom na dodatnom educiranju djelatnika tvrtke, te upotrebom najsuvremenije dijagnostičke opreme i software-a servis garantira vrhunsku uslugu (visoku kvalitetu dijelova, popravka i brzinu) za Vaš Smart auto, te srdačno osoblje. Usluge koje se u servisu nude su održavanje vozila, kompjuterska dijagnostika, priprema za tehnički pregled, vulkanizerski radovi, lakiranje automobila, karoserijski radovi, tapeciranje unutrašnjosti vozila, varenje plastike, izmjena stakala, podešavanje svjetla, te šlepanje vozila u servis.
Vaše vozilo u servisu možete opremiti zimskim gumama, te kupiti nove i rabljene dijelove, panele (blatobrane, vrata, haube), mjenjače, prednje i zadnje farove, gumice (gumbe) za ključeve.
Ako će popravak Vašeg Smart auta trajati dulje, punuditi će Vam i zamjensko vozilo.

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT,  nazovite na mobitel +385 (0)98 810 071, telefon +385 (0)1 2916 919 , pošaljite fax +385 (0)1 2914 687 ili potražite servis na adresi Svete Barbare 19 Dubrava-Čučerje.
Poveznica (LINK) na članak Smart rabljeni automobili