Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

SMART CAR

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


SMART CAR
Su automobili za dvije osobe koji su prije svega namijenjeni za vožnje po gradu, u kojim su bitne druge značajke nego na auto putu.
Karakteristike SMART CAR vozila su:
  • Iznimna agilnost
  • Mali krug okretaja
  • Komfornost
  • Pametne funkcije
  • Mogućnost parkiranja na malom prostoru…
SMART CAR vozila i po pitanju dizajna donose novosti. Osim što je unutrašnjost automobila prostrana, presvučena je tkaninama i materijalima koje su ugodne na dodir te kombinacija boja  je od klasičnih do ekstravagantnih.
Ostale značajke ovih automobila su mala potrošnja goriva, smanjena emisija CO2 te motor se nalazi u stražnjem dijelu i ima pogon na stražnjim kotačima, što je više karakteristika jednog sportskog, a ne malog gradskog vozila.

SMART CAR automobil koji raste u svakom pogledu, osim po dužini.

HORVAT-DUBRAVA d.o.o. SMART servis osnovan je 1993. godine i potpunom je privatnom vlasništvu. Nalazi se u Gornjoj Dubravi, u Čučerju na adresi Svete Barbare 19,Zagreb. Specijalizirali su se prodaju i servis rabljenih SMART vozila te za prodaju novih i rabljenih auto dijelova za iste. Auto dijelove za vaš smart možete naručiti na mobiel 099 81 81 810. U servisu otkupljuju oštećena (karambolirana) vozila.
Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH ili nazovite:
  1. telefon +385 (0)1 2916 919,
  2. mobitel +385 (0)98 810 071.