Kurirska služba

Rebar 23
Zagreb ...
Više...
Jelkovečka 5
Sesvete ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Kurirska služba tvrtke In Time d.o.o. je pionir u ovoj djelatnosti u Hrvatskoj. Pokrivamo svaki kutak zemlje, a sve usluge možete dobiti na jednom mjestu. Otvorili smo poslovnice u gradovima Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Pula i Varaždin. Na adresi Velika cesta 78 u Zagrebu imamo veliko carinsko skladište i distribucijski centar.

Naša kurirska služba ima samo jedan moto - ekspresna dostava od vrata do vrata. To znači da će vaša pošiljka stići na željeno mjesto u najkraćem mogućem roku. Rok isporuke  u tuzemnom prometu je 24 sata, u međunarodnom ovisi o odabranoj usluzi.

Za kontinuiranu distribuciju nudimo popust uz potpisivanje ugovora koji se formulira sukladno vašim potrebama.

Kurirska služba razlikuje tri vrste pošiljaka:
  • ekspresna: mase do 70 kg i duljine do 200 cm
  • paletizirana: 70-500 kg
  • volumenska obračunska masa (iznad 500 kg)

Prihvaćamo vaše specifične potrebe i želje, ali svaku takvu kurirska služba mora unaprijed dogovoriti. To je npr. rok dostave, uručenje određenoj osobi, plaćanje primatelja, posebni uvjeti prijevoza ako to roba zahtijeva...

Naša kurirska služba djeluje i izvan granica zemlje. Otvorili smo predstavništva u Sloveniji, BiH, Srbiji te Crnoj Gori, a obavit ćemo međunarodni prijevoz tereta i do bilo kojeg odredišta u svijetu. Angažirani smo od strane tvrtke TNT Global Express koja je među vodećima u svijetu u distribuciji.

Kurirska služba za domaći prijevoz ima broj telefona 01 625 4444 kućni 1, a za međunarodni 01 625 4444 kućni 3.

Koristite našu uslugu kurirska služba -  online praćenje pošiljaka preko koje možete znati gdje se nalazi vaša roba u bilo kojem trenutku.

Također nudimo online kalkulator za izračun cijene prijevoza u zemlji ili inozemstvu.
 
In Time kurirska služba je vaša veza sa svijetom!