Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Elektromaterijal Split

Stara Cesta 32
Hrvatski Leskovac ...
Više...
Petrovaradinska 40 B
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Trebate elektromaterijal?
 Za Elektromaterijal Split nazovite tvrtku Inel d.o.o. na telefon 021 569 782.

Tvrtka je osnovana je 1991. godine i u potpunom je privatnom vlasništvu. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala. U sklopu veleprodajnog centra nalazi se i maloprodaja - elektromaterijal Split na adresi: 

Šibenska 9
21000 Split




U svojoj ponudi imaju kompletan elektromaterijal.

Od kabela i vodiča imaju instalacijske, energetske, gumom izolirane, telekomunikacijske, signalne, lan, koaksialne, svjetlovodne te kabele za elektroniku, samonosivie kabelske snopove, vodiče i neizoliranu užad.

Cijevi za elektroinstalacije koje imaju u svojoj ponudi su rebraste cijevi za betonsku ugradnju, za podžbukno polaganje, cijevi s dvostrukim stijenkama, spiralne rebraste cijevi, ravne PNT cijevi za nadžbukno polaganje, rebraste čelične cijevi te pribor za elektroinstalacijske cijevi.

Metalni, PVC, parapetni kanali i oprema za kanale za ugradnju opreme je dio stalnog prodajnog asortimana tvrtke.

Od elektro razdjelnika i ormara imaju stanske elektro razdjelnike, kućne priključne ormare, kućno priključno-mjerne ormare, samostojeće, telefonske, komunikacijske i ormariće za SATV opremu.

Sklopna i mjerna tehnika je u ponudi tvrtke i čine je automatski osigurači, FID sklopke, prenaponska zaštita, modularni uređaji, programabilni releji, frekventni pretvarači, soft starteri, senzori i tlačne sklopke i tipkala, rastalni osigurači i pribor, grebenaste sklopke i tipkala...

Prekidači i priključnice imaju programe različitih proizvođača.

Također dio njihovog asortimana čine kabelski spojni pribor (bužiri, spojnice toploskupljajuće, spojne čahure, stopice, tuljci), prijenosni vodovi i priključci, govorni uređaji, električni uljni radijatori, rasvjeta, baterije i akumulatori te možete pronaći ostali elektromaterijal Split poslovnicama.

Za dodatne informacije za Elektromaterijal Split pošaljite UPIT preko opcije na portalu ePIRH.
 
Poveznica (LINK) na Električni kabeli