Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Glavni i izvedbeni građevinski projekti konstrukcije

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Glavni i izvedbeni građevinski projekti konstrukcije
 
Glavni i izvedbeni građevinski projekti konstrukcije predstavljaju temeljnu fazu u izgradnji objekata. Svrha im je osigurati sigurnost, stabilnost i funkcionalnost objekta kroz pažljivo planiranje i proračune.

Jedan od najvažnijih segmenata projekta konstrukcije je statički proračun. Statički proračun, poznat i kao statički proračun konstrukcija, ključan je za osiguravanje sigurnosti i stabilnosti objekta. Tehnička dokumentacija kojom projektant - statičar dokazuje sigurnost i stabilnost objekta je projekt konstrukcije. Bitan dio statičkog proračuna čini plan pozicija, koji je neophodan kako bi se osigurala točna analiza i proračun konstrukcije. Statički proračun i plan pozicija čine nerazdvojnu cjelinu, čime se osigurava integrirani pristup sigurnosti objekta.

Statički proračun konstrukcija obično se naručuje od strane investitora putem projektnog biroa. Projekt konstrukcije obuhvaća i proračun utjecaja potresa, što je posebno važno za objekte smještene u seizmički aktivnim područjima.

Projektni biro Max-ing d.o.o., osnovan 1993. godine od strane inženjera građevinarstva Želimira Frančiškovića, predstavlja pouzdanog partnera za izradu projektne dokumentacije za sve vrste konstrukcija. Max-ing d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u izradi statičkih proračuna za različite vrste konstrukcija, uključujući čelične, betonske, drvene i prostorne konstrukcije. Želimir Frančišković je ovlašteni revident za metalne i spregnute konstrukcije, što dodatno osigurava visoku razinu stručnosti i kvalitete usluga.

Tvrtka zapošljava četiri djelatnika, od kojih su tri ovlaštena inženjera građevinarstva, a njihovo dugogodišnje iskustvo, interna kontrola, educiranost te kontinuirani vlastiti razvoj jamče kvalitetu i pouzdanost svakog statičkog proračuna.

Za više informacija ili postavljanje upita, možete nas kontaktirati putem:

Telefona: 01 6637 921, 01 6637 912
Telefaksa: 01 6637 921
Mobitela: 098 323 864, 098 261 973, 098 323 865

Posjetite nas na adresi:
Ivana Šibla 9
10000 Zagreb

Statički proračun konstrukcija je ključan korak u procesu izgradnje svakog objekta, a suradnja s pouzdanim partnerom kao što je Max-ing d.o.o. osigurava stručnu podršku i siguran temelj za uspješan projekt.

Link (poveznica) na članak Revident za metalne konstrukcije