Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Analitička vaga

Upit
Proizvodi i usluge

Za najpreciznije određivanje mase tvari koristi se analitička vaga. Točnost rezultata analize ovisi o ispravnosti i preciznosti analitičkih vaga. Najčešće u upotrebi je analitička vaga kapaciteta 100g i očitanja 0,1mg.
Analitička vaga je osjetljiv instrument, stoga ima stakleni pokrov koji štiti uzorke od prašine i zračnih struja koji bi mogli poremetiti položaj ravnoteže. Da bi se smanjile vibracije  analitička vaga smješta se na debelu kamenu ili staklenu ploču, a horizontalnost se provjerava libelom.

Trebate analitičke vage?

Tvrtka Mettler Toledo d.o.o. u svojoj ponudi ima velik izbor analitičkih vaga. Analitičke vage ovisno o modelu sadrže mnoge funkcije ((brojanje, interno automatsko podešavanje, određivanje procenta, opcionalni software, opcionalni pogon na baterije...).

Telefoni za kontakt:
01 29 20 633, 01 29 58 136

Tehnički podaci za analitičke vage tvrtke Mettler Toledo d.o.o. :


Analitička vaga XPE
Podržava najviše zahtjeve vezane uz učinkovitost, sigurnost, osiguranje kvalitete i postizanje usklađenosti s propisima. Kapacitet vage može biti do 520g i očitanje od 0,01mg/o,1mg. Izvanredne je radne učinkovitosti i minimalna težina prema USP41 je sve do 14mg. Ima automatizirana vrata, tako da  omogućava rad bez dodira što smanjuje onečišćenja. Brzo se rasklapa i komore za vaganje mogu se prati i u perilici posuđa. Upravljanje vagom je jednostavno i ima riješeno automatsko prepoznavanje statičkog elektriciteta.

Analitička vaga XSE
Odlično je rješenje za veći broj različitih primjena. Ima izvrsnu radnu učinkovitost mjerenja, intuitivan rad i odlični su konzistentni postupci. Ove vage imaju kapacitet do 220g i očitanje do 0,01mg/o,1mg. Veliku radnu učinkovitost omogućava jedinstven koncept ćelije-SmartGrid. Zaslon je osjetljiv na dodir, ima osobno podešavanje i vodič za odvagivanje. Komore za vaganje mogu se prati u perilici posuđa.Analitička vaga MS-T
Ova vaga dizajnirana je da dugo traje, univerzalna je, daje precizne rezultate u laboratoriju ili na radnom mjestu. Kapacitet ovih vaga je do 320g i očitanjeod 0,01mg/0,1mg. Ima automatsko unutarnje podešavanje i preciznu mjernu ćeliju. Učinkovit rad omogućavaju pregledan izbornik, osobno podešavanje i ugrađene aplikacije. Čvrsto metalno kućište osigurava dugotrajnost. Brzo se rastavlja bez alata.

Analitička vaga ML-T
Kapaciteta do 220g i očitanja od 0,1mg. Pouzdane rezultate osigurava mjerna ćelija MonoBloc, te ima unutarnje podešavanje. Jednostavna je za korištenje, izdržljive konstrukcije (metalno postolje s kućištem otpornim na kemikalije). Ova vaga je potpuno prenosiva, lagana i može raditi na baterije, tako da može vagati bilo gdje.

Analitička vaga ME-T
Zbog svoje ergonomske izvedbe ova vaga svakodnevna rutinska vaganja čini jednostavnim i učinkovitim. Što se tiče tehničkih specifikacija, kapacitet joj je do 220g i ima očitanje od 0,1mg. Ima unutarnje podešavanje, pouzdana je i jednostavna za korištenje i daje brze rezultate. Ima pozadinsko osvjetljenje,deset aplikacija i pregledan izbornik.
Ova funkcionalna vaga je upravo ono što vam treba za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Poveznica na članak Detektor metala.