Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Detektor metala cijena

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Detektor metala cijena

 Za upit o cijeni i ostalim karakteristikama proizvoda nazovite tvrtku Mettler Toledo d.o.o. na telefone 01 29 58 130. 

Utemeljena je 1995. godine od koncerna Mettler Toleda kako bi mogla zadovoljiti potrebe klijenata za mjernim tehnologijama  na području  Republike Hrvatske. Tvrtka  u svojoj bogatoj ponudi ima precizne mjerne instrumente, vage (industrijske, laboratorijske, za maloprodaju hrane) i detektore metala.

Adresa:
J. Kaštelana 19, Zageb
Tel: 01 29 58 130

Katalog proizvoda za detektor metala cijena na upit:


  • Detektori metala s pravokutnim otvorom  koriste se kod automatizirane  prerade prehrambenih proizvoda, integriraju se s transportnim trakama te rješenjima za rukovanje materijalima. Otkrivanje stranih metalnih tijela s ovim detektorima metala je zagarantirano.
  • Detektori metala za okomitu ambalažu upotrebljavaju se kod kontrole okomite ambalaže, posebno su pogodni kod kontrole vrećica s metaliziranom folijom. Najčešće kontroliraju proizvode dok prelaze iz uređaja za vaganje u uređaj za pakiranje ili izradu vrećica.


  • Detektori metala cjevasti (za tekućine, namaze i kašaste proizvode)  kontroliraju se proizvodi (tekućine) dok prolaze kroz procesne cijevi. Koriste se za otkrivanje stranih metalnih tijela (željeznih, neželjeznih i nemagnetskog nehrđajućeg čelika).


  • Detektor metala Gravity Fall  namijenjen je za uklanjanje stranih tijela iz praškastih, granuliranih i rasutih proizvoda.


  • Detektori metala za farmaciju koriste se kod pronalaženja i najsitnijih stranih tijela u tabletama, kapsulama i praškastim proizvodima.


  • Detektori metala s transportnim trakama koriste se za detekciju stranih tijela u prehrambenim proizvodima i pićima.
Za dodatne informacije (u vezi detektor metala cijena) pošaljite UPIT preko portala ePIRH.