Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Detektor metala cijena

Upit
Proizvodi i usluge
Detektor metala cijena

 Za upit o cijeni i ostalim karakteristikama proizvoda nazovite tvrtku Mettler Toledo d.o.o. na telefone 01 29 20 633 i 01 29 58 136. 

Utemeljena je 1995. godine od koncerna Mettler Toleda kako bi mogla zadovoljiti potrebe klijenata za mjernim tehnologijama  na području  Republike Hrvatske. Tvrtka  u svojoj bogatoj ponudi ima precizne mjerne instrumente, vage (industrijske, laboratorijske, za maloprodaju hrane) i detektore metala.

Adresa:
Mandlova 3, Zageb-Dubrava.


Katalog proizvoda za detektor metala cijena na upit:


  • Detektori metala s pravokutnim otvorom  koriste se kod automatizirane  prerade prehrambenih proizvoda, integriraju se s transportnim trakama te rješenjima za rukovanje materijalima. Otkrivanje stranih metalnih tijela s ovim detektorima metala je zagarantirano.
  • Detektori metala za okomitu ambalažu upotrebljavaju se kod kontrole okomite ambalaže, posebno su pogodni kod kontrole vrećica s metaliziranom folijom. Najčešće kontroliraju proizvode dok prelaze iz uređaja za vaganje u uređaj za pakiranje ili izradu vrećica.


  • Detektori metala cjevasti (za tekućine, namaze i kašaste proizvode)  kontroliraju se proizvodi (tekućine) dok prolaze kroz procesne cijevi. Koriste se za otkrivanje stranih metalnih tijela (željeznih, neželjeznih i nemagnetskog nehrđajućeg čelika).


  • Detektor metala Gravity Fall  namijenjen je za uklanjanje stranih tijela iz praškastih, granuliranih i rasutih proizvoda.


  • Detektori metala za farmaciju koriste se kod pronalaženja i najsitnijih stranih tijela u tabletama, kapsulama i praškastim proizvodima.


  • Detektori metala s transportnim trakama koriste se za detekciju stranih tijela u prehrambenim proizvodima i pićima.
Za dodatne informacije (u vezi detektor metala cijena) pošaljite UPIT preko portala ePIRH.