Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Izrada projektne dokumentacije

Upit
Proizvodi i usluge
AkcijeIzrada projektne dokumentacije


Poduzeće Miton d.o.o. je projektni biro koji je registriran za projektiranje, graditeljstvo, nadzor nad gradnjom i reviziju projekata te važan dio poslovanja poduzeća čini izrada projektne dokumentacije.
Projekt konstrukcije ili građevinski projekt kako ga još nazivaju , odnosi se na tehnički točna rješenja određene vrste konstrukcije koja se namjerava izgraditi. Kod izrade projektne dokumentacije za projekt konstrukcije potrebna je suradnja na arhitektonskom projektiranju, posebno oko dimenzija, postave i odabira konstrukcije.

U izradi projektne dokumentacije potrebno je posebno paziti da se zadovolje svi tehnički propisi i norme  koji vrijede za određenu konstrukciju.
Projektni biro izrađuje idejne,  glavne (statički proračun) i izvedbene projekte (planovi armature, radionički nacrti…) studije i analize na području građevne konstrukcije. 

Prilikom izrade statičkog proračuna koristi se licencirani programski paket Tower za 2D i 3D analizu i dimenzioniranje konstrukcija.
Cijena usluge je prema dogovoru, ovisi o obimu poslova i zahtjevnosti projekta.

Za detaljnije informacije kontaktirajte konzultante poduzeće preko opcije  Upit na Portalu ePIrh ili direktno na adresi:
Ulica grada Mainza 17
10000 Zagreb – Črnomerec
te telelefon 01 375 18 50 ili na mobitele 091 370 14 94, 091 370 14 98

Karta: