Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Obnova tonera

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije

Tvrtka Reton d.o.o. svoje 20 godišnje iskustvo svakodnevno primjenjuje u obnovi tonera, te je prva i jedina tvrtka koja se bavi proizvodnjom  toner refila. Svoja iskustva  i znanja usavršavaju i dopunjavaju svaki put kad se na tržištu pojavi novi pisač ili novi tip toner kasete.  Najmodernije tehnologije i znanja koja primjenjuju rezultiraju  obnovljenim najkvalitetnijim toner kasetama.

OBNOVA TONERA-zašto i što dobivate:
  • Ispis jednak originalu, iste kvalitete
  • Cijena je za oko 50% jeftinija od cijene originala
  • Jednak broj ispisanih stranica
  • Jamstvo na sve obnovljene kasete i tonere
  • Smanjenje teško razgradivog materijala
Obnavljanjem tonera  omogućava se da cijena printanja može biti manja i do četiri puta. Kod komercijalnih modela pisača cijena novog tonera iznosi cca 40% cijene, pa  ekonomska isplativost obnova tonera nije upitna. Kod obnova tonera može se postići ista ili čak veća punjenja od originalnog, a time i veći broj otprintanih stranica. Dobivate garanciju na obnovljene toner kasete.
OBNOVA TONERA-proces, cilj i prednosti
Obnova tonera je tehnički proces procijene kasete, otvaranja, detaljnog čišćenja posebnim usisivačem i zamijena dijelova. Kod procijene bitno je odmah izdvojiti kasete koje se mogu obnoviti i one koje su mehanički oštećene, koje su za otpad.Toner kasetu je dalje potrebno napuniti prahom odgovarajućeg tipa granulacije za taj model laserskog printera. Odabir praha za tonere je jako bitno jer o njima ovisi kvaliteta ispisa.  Nakon svega se testira ispis na laserskom pisaču, te se tek nakon toga smatra toner kaseta sposobnom za uporabu. Na kraju se razvrstavaju kasete koje nisu prošle kontrolu po tipu otpadnog materijala, te se rastavljaju radi daljnje reciklaže ili odlaganja na otpad.
Uz sve navedeno servis ima i besplatnu dostavu-radnim i neradnim danima.