Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Tinte i toneri

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Tinte i toneri
Tvrtka Reton d.o.o. je tvrtka koja se nalazi na dvije lokacije u Zagrebu, te ima poslovnice u Rijeci i Splitu. Tvrtka reciklira, obnavlja i puni tinte i tonere. Kao jedini proizvođač toner refila koji može vratiti kvalitetu originala, tvrtka je izrasla u renomiranog distributera "HAWLETT PACKARD" opreme s vlastitim servisom.
Kod proizvodnje Onyx toner kasete koriste se tinte i toneri koji se obnavljaju tehnologijom koje koriste svjetski poznate tvrtke iz tog područja. Ovakva vrsta tehnologije garantira jednako kvalitetan ispis, te jednak broj otisaka kao i kod originalnih kaseta.
Nakon dvadeset godina uspješnog poslovanja, postali su vodeća tvrtka u servisu i distribuciji tinte i tonera o čemu svjedoče eminentne grafičke tvrtke, strana predstavništva i ambasade, banke, ministarstva koja koriste njihove proizvode i usluge.Tinte i toneri iz njihovog asortimana doprinose očuvanju okoliša.
Prilikom obnavljanja korištenih tonera se obavlja punjenje tinte, te se mijenjaju dotrajali o oštećeni dijelovi. Nakon obnavljanja obavlja se testiranje i kvaliteta ispisa mora biti kao kod novog.
Tim tvrtke je mlad i dinamičan, te se stalno educira i prati nova dostignuća u proizvodnim procesima ( tinte i toneri ) i sve svoje usluge servisa obavit će u jednom danu, te će dok traje usluga ponuditi zamjenski pisač. Dostava za usluge koje obavljaju je besplatna radnim danom i vikendom.
Obratite im se s povjerenjem i za sva dodatna pitanja nazovite.