Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Hlađenje

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Hlađenje podrazumijeva upotrebu rashladne tehnike koja se bavi postupcima i pojavama hlađenja tijela. Smanjenje unutrašnje energije odvođenjem energije, što rezultira snižavanjem temperature naziva se hlađenje.
Temperatura se snižava u prostorima radi:
  • rashlađivanja ili smrzavanja hrane
  • očuvanja nekih supstanci
  • stvaranja ugodnijeg prostora.
Rashladna tehnika, svoju primjenu našla je u ugostiteljskim objektima, hotelima, trgovinama, mesnicama, pekarama, cvjećarnama, tvornicama, skladištima, šatorima, hangarima, javnim ustanovama, obiteljskim kućama, stanovima, vikendicama, sportskim objektima, brodovima, vjerskim objektima,
rasadnicima....
Osnovna djelatnost obrta Senjak hlađenje, klima  je prodaja, servis i montaža rashladnih uređaja i klima uređaja. Obrt je svojim djelatnostima objedinio prodaju sa servisom i montažom energetskih sustava hlađenja, te je ostvario izvedbu sustava upravljanja i nadzora.
Tim obrta je svoja tehnička znanja stekao dugogodišnjom praksom, te se stalno educira kako bi mogli primijeniti nova znanstvena dostignuća u rashladnoj tehnici i tehnici kondicioniranja.
Ako ste za suradnju na ovom polju i potrebne su Vam dodatne informacije obratite se obrtu Senjak hlađenje, klima i oni će Vam rado pomoći sa svojim znanjem i iskustvom.
Poveznica na članak Popravak klima uređaja