Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Popravak rashladnih uređaja

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Popravak rashladnih uređaja
je djelatnost kojom se  djelatnici SENJAK HLAĐENJE, KLIMA bave od 1989. godine. Samostalnu djelatnost za popravak rashladnih uređaja, klima uređaja te servis i montažu osnovali su 1993. godine.Servis radi na području komercijalnih rashladnih sustava  i klima uređaja u:
  • malim trgovinama
  • supermarketima
  • Hipermarketima
  • kazalištima
  • industrijskim postrojenjima…
Imaju dugogodišnje iskustvo u izvođenju najsloženijih rashladnih projekata. U mogućnosti su osigurati izvođenje kompletnog rashladnog projekta. Po sistemu ključ u ruke realizirati će bilo koji projekt  iz područja industrijskih i komercijalnih rashladnih sustava i uređaja.  Imaju osiguran servis i kontrolu sustava te garantiraju visoki stupanj  sigurnosti.
Tim servisa se redovitu obrazuje iz područja rashladne tehnike te prate svjetske trendove i  metode rada.
Surađuju sa svim poznatijim proizvođačima rashladne tehnike.
Servis  može obaviti kako jednostavne  popravke rashladne tehnike u kućanstvima tako i zahtjevne rashladne projekte.
Tim obrta na raspolaganju je u radno vrijeme za intervencije vezane uz održavanje i servis bilo da se radi o postrojenjima koje su sami montirali ili pak već postojećim. Vozni park obrta je dobro održavan što omogućava brz odaziv na pozive vezane uz popravak i održavanje rashladnih uređaja.
Za detaljnije informacije pošaljite UPIT  preko portala ePIRH.

Poveznica (LINK) na članak Sustav klima uređaja.