Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Shipshape d.o.o.

Trg hrvatskih mučenika 1
DUGA RESA ...
Više...
Ivana Perkovca 12
Samobor ...
Više...

Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Shipshape d.o.o.
Ulica:
Radnička cesta 22
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Mobitel:
095 451... - klikni za broj
Mobitel:
095 4515 666
Web:
http://https://shipshape-solutions.com
Djelatnosti:
OIB:
49864588217
Odgovorna osoba:
Ernest Antolović
Opis tvrtke:

SHIPSHAPE d.o.o.: Vaš partner za prilagođena softverska rješenja i IT savjetovanje


SHIPSHAPE d.o.o., osnovana 2014. godine, predstavlja uglednu tvrtku usmjerenu na razvoj softverskih rješenja prilagođenih specifičnim potrebama klijenata i pružanje stručnog savjetovanja u području informacijske tehnologije. Ova tvrtka uspostavila je svoj položaj u industriji zahvaljujući stručnjacima s širokim znanjem i više od 10 godina iskustva u IT sektoru.

Ključni aspekti SHIPSHAPE d.o.o. uključuju:

Visoka Stručnost: Temelj tvrtke SHIPSHAPE su njezini stručnjaci s bogatim iskustvom u IT industriji. Njihova stručnost i poznavanje najnovijih tehnologija jamče da će klijenti dobiti najkvalitetnija softverska rješenja.

Prilagođena rješenja: Tvrtka je ponosna na izradu prilagođenih softverskih rješenja prema najvišim profesionalnim standardima. Bez obzira na veličinu klijenta, SHIPSHAPE d.o.o. pruža najvišu kvalitetu i stručnost u svakom projektu.

Fokus na eCommerce: SHIPSHAPE d.o.o. usmjeren je na razvoj eCommerce rješenja, posebno izradu web shop rješenja za male, srednje i velike tvrtke. Njihova stručnost u ovom području omogućuje klijentima da izgrade i unaprijede svoju prisutnost na tržištu putem online prodaje.

Širok spektar usluga: Osim eCommercea, tvrtka nudi različita druga rješenja, uključujući CRM sustave, izradu korporativnih web stranica, razvoj aplikacija po zahtjevu klijenata (Web, Android, iOS) te druge poslovne informacijske sustave za internu organizaciju i digitalizaciju procesa.

Digitalna transformacija: SHIPSHAPE d.o.o. prepoznaje važnost digitalne transformacije i digitalizacije poslovanja u današnjem poslovnom okruženju. Njihov cilj je pružiti klijentima konkretne softverske alate i rješenja koja će im pomoći optimizirati procese, ubrzati poslovanje, stvarati nove izvore prihoda i otvoriti nova tržišta.

SHIPSHAPE d.o.o. predstavlja pouzdanog partnera za sve tvrtke koje teže unaprijediti svoje poslovanje putem informatičkih rješenja. Njihova posvećenost kvaliteti i visoka stručnost jamče da će zadovoljiti potrebe svojih klijenata i pridonijeti njihovom uspjehu u digitalnom svijetu.