Djelatnosti
Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

STUDIO MODERNA

Donje Svetice 40
Zagreb ...
Više...

Zagreb ...
Više...
Donje Svetice 40
Zagreb ...
Više...
Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
STUDIO MODERNA, tv prodaja d.o.o.
Ulica:
Zadarska 80
Pošta i mjesto:
10000 Zagreb
Županija:
Zagreb i zagrebačka županija (01)
Telefon:
+385 (... - klikni za broj
Telefon:
+385 (0)1 6326 300
Mobitel:
0800 36... - klikni za broj
Mobitel:
0800 3661
E-mail:
Matični broj:
1248758
OIB:
97587356297
MBS:
080114895
Račun:
2484008-1100378441
Osnovana:
1996
Odgovorna osoba:
Dejan Grbić
Radno vrijeme:
Pon - Ned: 8:00 - 19:00
Opis tvrtke:
Radno vrijeme po županijama

Kod tvrtke Dormeo možete dobiti zaista sve proizvode koji su vam potrebni za spavaću sobu. Tvrtka Dormeo nudi sve, od kreveta, madraca, posteljine, deka, jastuka i tako dalje. Kvaliteta, koji imaju njihovi proizvodi je sigurno jedan od najboljih trenutno.

Pogledajmo neke od madraca koje Dormeo ima u svojoj ponudi.
Madraci koje nudi tvrtka Dormeo mogu se sastojati od memorijske pjene. Možete birati između raznih tvrdoće madraca, kao i veličine koju želite imati. Kada kupujete madrac računajte da je svakoj osobi potrebno 80 inča preko širine na površini za spavanje. Dakle, ako vam je potrebna madrac za dvije osobe onda izaberite širinu madraca najmanje 160 centimetara. Možete dobiti također krevet sa aloa verom.

Onda za spavanje trebate i dobar jastuk. Odlični anatomski jastuci, kao što je već spomenuto, u ponudi su tvrtke Dormeo. Jastuci koje ima tvrtka Dormeo za ponuditi su izrađeni od memorijske pjene i vašem vratu nude punu podršku, te su stoga vrlo zdravi za spavanje.

Deke, koji možete dobiti kod tvrtke Dormeo su uglavnom iz ovčje vune a za ponuditi imaju i deke u drugim materijalima. Deke izrađene od ovčje vune su izuzetno mekane i nježne za kožu. Osim toga one su izrađeni od 100 % prirodne ovčje vune. Mnogo puta u tvrtci Dormeo također nude razne specijalne popuste na njihove deke tako da je dobro da pozorno pratite njihovu ponudu i iskoristite najugodniju priliku.

Ako imate malu djecu onda možete dobiti proizvode i za njih. Za djecu u Dormeu imaju ponudu u kojoj su madraci, deke, jastuci, nadmadraci i razne zaštitne garniture primjerene za dječji krevetić.
Uz sve već navedeno također možete dobiti razne dodatke, kao što su multifunkcionalni sat, osvježivač zraka, nepropusna zaštitna deka za madrac i slično. Ako vam kvalitetan i ugodan san puno znači, onda biste trebali posjetiti web stranicu tvrtke Dormeo gdje se možete sami uvjeriti u kvalitetu njihovih proizvoda.