Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Bet-at-Home Registracijski bonus – 100€ besplatne oklade čeka na vas

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Bet-at-Home je najveća europska kompanija za sportsko klađenje. Sa sjedištem u Njemačkoj, jedna je od rijetkih kompanija s sjedištem koje se ne nalazi u poreznoj oazi. Osim sportskog klađenja, u svojoj širokoj ponudi imaju Poker, Virtualne igre i Casino. Poznati su po svojoj velikoj paleti bonusa za registraciju pri prvom depozitu.

100€ Bet at home bonus na vašu prvu uplatu
Kako bi ostvarili svoj bonus, nakon uplate vašeg depozita u rubriku BONUS trebate upisati FIRST.
Bonus se automatski aktivira nakon gore navedenog koraka.
Ako pri registraciji uplatite 200€ na svoj kladiteljski račun, vaš kladiteljski saldo će biti 300€, dakle, ostvarili ste pravo na Bet at home bonus od 100€ što je ujedno i najveći bonus koji možete ostvariti, tako da vam savjetujemo da vam prvi depozit bude 200€.
Ukoliko se odlučite za manji iznos kod svog prvog depozita, ostvarit će te i manji Bet at home bonus na vašu prvu uplatu.
Recimo, bude li vaš prvi depozit 50€, vaš kladiteljski saldo će biti 75€, dakle, na vašu uplatu od 50€ dobili ste Bet at home bonus od 25€.
Registracija je potpuno besplatna.

Bet at home ponuda
Uz velikodušne bonuse, Bet an Home ima i jednu od najširih ponuda u svijetu online klađenja. Odabrete koji god sport želite, kliknete na meč i imate pregled cijele ponude za susret koji ste željeli.  Kvote su vam udaljene jedan klik miša.
Uz veliku ponudu live događaja, Bet at Home vam nudi i široku ponudu video prijenosa, tako da možete gledati utakmice na kojima imate aktivne oklade, potpuno besplatno, na vašem računalu, tabletu ili telefonu.

Ako još tražite idealnu on-line kladionicu, Bet at Home je vaš izbor.