Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Kladionica kao dodatni izvor prihoda

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Svi smo se ponekad našli u razmišlanju da bi kladionica, ako se koristi odgovorno i organizirano, mogla biti odličan izvor dodatnog prihoda za naš kućni budžet. Ozbiljnije bavljenje sportskih klađenjem nije gledanje teletexta ili čitanje vijesti iz novina, ono iziskuje mnogo pažnje, rada i vremena provedenog na internetu u potrazi za najnovijim vijestima i informacijam o ozljedama igrača, vremenu, problemima na putovanju i slično.
To je jedini način da se dugoročno „pobjedi“ kladionica.
Prvi termin koji moramo definirati ako se želimo ozbiljnije baviti sportskih klađenjem je BANKA. Banka ovisi iskljucivo o vašem imovinskom stanju i želji koliko ustvari želite odvojiti za sportsko klađenje. Banka ni u kojem slučaju ne smije prelaziti vaše mogućnosti niti sadržavati novac koji vam je potreban za nešto drugo.  Ako niste disciplinirani, kladionica vas za sekundu uvuče u žrvanj iz kojeg se teško oporaviti.

Drugi termin koji je bitan je MONEY MANAGMENT. Taj pojam označava način na koji trošite sredstva iz svoje banke. Ulog na jedan listić ili single okladu ni u kojem slučaju ne bi trebao prijeći 3% od ukupne trenutne banke. Taj način ulaganja dopušta preživljavanje malo većih tzv. crnih serija ili nizova.
Za početak ozbiljnog klađenja, predlažemo vam da prvo vodite statistiku parova i listića koje izabrete bez ulaganja ikakvog novca. Ako nakon reprezentativnog uzorka koji nije manji od 200 parova ili listića ostvarujete profit, spremni ste za ulazak u „borbu“ protiv kladionica.
Sljedeći pojam koji morate znati je EDGE. Prevedno, to je onaj postotak koji ste u prednosti nad kladionicama, tj. za koliko posto imate više pogođenih parova od gubitnih, uz pretpostavku da vam je svaka oklada, bila single ili više parova, s kvotom većom od 2.00. 
Ako vam je edge 10%, znači da ste 10% bolji  od kladioničkih bookmarkera i da u potpunosti možete očekivati da vam kladionica bude stabilan izvor dodatnog prihoda. 
Imajte u vidu da kladionica i klađenje nije za svakoga, pogotovo ako ste „laki na okidaču“ ili nedisciplinirani. S tim načinom igre, kladionica vas može dovesti u ozbiljne probleme.
Pojam kojim se označava takvo impulzivno ponašanje zove se TILT i eliminiranje svakog rizičnog ponašanja jako je bito za stavilan uspjeh i profit do kojeg vas kladionica može dovesti.

Poanta svega je da postoji niša u kojoj se može ostvariti profit u srazu s kladionicama, ali treba jako puno raditi i prije svega, držati se zadanih pravila.