Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Staklena ograda

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate staklenu ogradu?

Zatražite ponudu preko e-mail-a info@trgo-impero.hr ili pogledajte cjelokupnu ponudu na adresi:
Kanalski put 14
10000 ZagrebStaklena ograda
je trenutno hit u građevinarstvu. Prednost ovih ograda je povoljnija cijena. Idealne su kod modernih gradnja i objekata s otvorenim pogledom.
U početku staklena ograda najčešće se ugrađivala u eksterijerima, ali sada je arhitekti često predviđaju i u interijerima. Kod postavljanja vani ugrađuje se uz inox stupiće, ali često kod otvorenih građevina zbog čistoće pogleda su predviđene i bez.Tako se staklena ograda može podijeliti na:
  • Samostojeću staklenu ogradu
  • Staklenu ogradu s metalnim rukohvatima i stupićima
Osnovna djelatnost tvrtke Trgo-Impero d.o.o. su ogradni sustavi te nude i cijevi, montažni materijal, sistemske elemente, vijčanu robu…Od ogradnih sustava imaju aluminijske ogradne sustave poduzeća AKM, inox ograde, staklene ograde…
Dugogodišnje iskustvo, kvaliteta proizvoda i stručno osposobljeni tim djelatnika garancija su proizvode i usluge koje nude.

Uvjerite se kvalitetu proizvoda i pošaljite UPIT preko opcije na portalu ePIRH ili direktno kontaktirajte tvrtku na: 01 200 64 65.
Poveznica (LINK) na članak Staklene ograde za balkone.