Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Staklene ograde za balkone

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate staklene ograde za balkone?

Zatražite ponudu od tvrtke Trgo-Impero d.o.o. i pogledajte ponudu na adresi:
Kanalski put 14
10000 ZagrebStaklene ograde za balkone mogu biti samostojeće ili izrađene u kombinaciji s aluminijem ili nekim drugim materijalom.  Od aluminija, inox-a i drugih materijala izrađuju se stupići i rukohvati. Staklene ograde za balkone su dizajnom i kvalitetom daleko ispred drugih materijala, ali cijena im je relativno visoka.Tvrtka u svojoj bogatoj ponudi  staklenih ograda za balkone ima:

• aluminijsku vanjsku balkonsku ogradu sa staklenom ispunom
• samostojeću staklenu balkonsku ogradu

Aluminijske ograde za balkone sa staklenim ispunom su spoj kvalitete, elegancije te cijena ove vrste ograde  je pristupačnija od ostalih materijala. Otporne su na različite klimatske uvjete, uklapaju se u sve prostore te ne zahtijevaju posebno održavanje. Dobro se uklapaju u modernu arhitekturu.
Samostojeća staklena ograda se zbog vizualnog efekta otvorenosti prostora sve češće postavlja i na balkone. Ove ograde se fiksiraju u podnu čeličnu konstrukciju ili se sa „spiderima“  točkasto spajaju. Staklo koje se ugrađuje u staklene balkonske ograde može biti bez motiva, prozirno koje stvara dojam otvorenosti, čistoće prostora,  ali može biti proizvedeno u raznim bojama i s raznim motivima tako da ne izgleda kao staklo.

Za detaljnije informacije vezano uz staklene ograde za balkone pošaljite UPIT preko portala ePIRH ili kontaktirajte tvrtku na telefon: 01 200 64 65 .