Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Ulje od kikirikija

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Tvrtka TTR Kolovrat d.o.o. bavi se prodajom umjetnih ovitaka, mješavina začina i ulja za mesnu industriju.  Iz ponude tvrtke izdvajamo umjetne ovitke izrađene od svilenkastih vlakana s posebno dizajniranom mrežom, aditiva, bio proizvode kontroliranog biološkog porijekla bez genetski modificiranih namirnica kao i proizvode bez glutena, laktoze i pojačivača okusa.

Nudimo široku paletu začina za gastronomiju u koje između ostalih spadaju najrazličitije začinske mješavine, octi različitog porijekla kao što su aceto balzamico, malina, brusnica, agrumi - grejp, naranča, limun, marakuja, crni ribizl.

Također imamo široki izbor ulja kao što su ulje od kikirikija, sezama, chilija, bosiljka i oraha. Posebno bi htjeli izdvojiti ulje od kikirikija koje sve više ljudi koristi u kuhinji zbog svoje visoke nutritivne vrijednosti i ljekovitih svojstava. Dobiva se ekstrakcijom iz sjemenki kikirikija te je bogato mastima, bjelančevinama, ugljikohidratima i nizom vitamina i minerala. Znanstveno je dokazano da ovo ulje sprječava srčane i kardiovaskularne bolesti te snižava kolesterol u krvi, sadrži i antioksidanse koji štite od raka, virusnih i gljivičnih infekcija te bolesti živaca.

Kontakt:
Cebini 7/1
10010 Zagreb-Sloboština
e-mail:ttr-kolovrat@zg.t-com.hr  
tel: 01/6608909 
fax: 01/6608902